- 14,408
- 4,743
- 113
Güzel kupon bol şanslarVerdigim roll paralari cikar gelirse
Ekli dosyayı görüntüle 643742
Güzel kupon bol şanslarVerdigim roll paralari cikar gelirse
Ekli dosyayı görüntüle 643742
Atsanda almam daha awButra savası sectı tıtan olsun
Kırıldınmı ben parcalandımAtsanda almam daha aw
3 dkdır sayısı yokAnaniskm alba
Bol şanslar dostEkli dosyayı görüntüle 643741
Ufak bi cerezlik daha
Ben kirilmam pika ona göre hareket ederim bundan sonra benden sana 1 kurus gecmez kesin karardirKırıldınmı ben parcalandım
Yav tamam beni bosverinBen kirilmam pika ona göre hareket ederim bundan sonra benden sana 1 kurus gecmez kesin karardir
NolduBen kirilmam pika ona göre hareket ederim bundan sonra benden sana 1 kurus gecmez kesin karardir
Gümlicem diye bozdum bjk yakıyodu lazio iy 0.5 üst geldi bjk gelmiyo diye bozdun zaten yatıyodu şuanHadi bol sans bjk 2 den 2 won
Avel kaleci başka zaman olsa yerdi bunlar bize gelince yemedi 5 snde 2 net çıkarttı yvskFener ne kacırdı be
Para benım deıl nısantası ne derse o gırgır bıle yapılmıyo cıddenBen kirilmam pika ona göre hareket ederim bundan sonra benden sana 1 kurus gecmez kesin karardir
Bjk kazanirGümlicem diye bozdum bjk yakıyodu lazio iy 0.5 üst geldi bjk gelmiyo diye bozdun zaten yatıyodu şuan
Gs macında yedıklerıne bak bıde bugun cıkardıklarına fb dusmanı olabılırAvel kaleci başka zaman olsa yerdi bunlar bize gelince yemedi 5 snde 2 net çıkarttı yvsk
Senlik bisey yok dostYav tamam beni bosverin
Bisey yok dayi takil sen
Suvatım ya hak dedik bu savaşta bjk deyiz hiç güven vermiyo ama hissiyatıma güvenerek aldımBjk kazanir