- 59,523
- 26,809
- 113
Orsbcocu alb
Derin gsGs macında yedıklerıne bak bıde bugun cıkardıklarına fb dusmanı olabılır
Pika cok duygusal pokemon onun ustune gitme ama BrockBisey yok dayi takil sen
Bol şanslarSon adım
Fb macı toplam 2.5 ust
Gırgırına dedım mıllet neler dıyo bırbırıne neyse yaPika cok duygusal pokemon onun ustune gitme ama Brock
Bol şanslarSon adım
Fb macı toplam 2.5 ust
7.8 ak bir zahmet guven vermesin puahjaj iyi iyi hadi bol sansSuvatım ya hak dedik bu savaşta bjk deyiz hiç güven vermiyo ama hissiyatıma güvenerek aldım
Ne varsa alta yapis dayiAlba 60 atamaz dimi
Gelmezse ağır sövüş şu lyonun sol kanadı sakatlansa iş tamam7.8 ak bir zahmet guven vermesin puahjaj iyi iyi hadi bol sans
Sol mu sag mi la cherki daha tehlikeli bencwGelmezse ağır sövüş şu lyonun sol kanadı sakatlansa iş tamam
Belli olmaz dayı çok az attılar bu per olabilirAlba 60 atamaz dimi
Dayinin alt aldigi maca üst aliyor @nişantaşı vuralim mi498 yerine 489 bastık bu ku0on yatar
Ekli dosyayı görüntüle 643735
Oda iyi ama benrahma mı nedir iyi cherki 10 numara işte kısa yoldan cherki ye krmızı diğeride sakatlansın mis o değilde bu oranlar cok saçma la bjk y resmen oranlar ezmiş max bjk ye verce oran 4 olması lazım ev de öyle iyi değil ha felaket açık veriyorlarSol mu sag mi la cherki daha tehlikeli bencw
Aynen la 1 tane tiklatsak acilir delik ama bizde cok acik veriyoz birde avrupada 0 puan suan onun etkisiyle oran normal benceOda iyi ama benrahma mı nedir iyi cherki 10 numara işte kısa yoldan cherki ye krmızı diğeride sakatlansın mis o değilde bu oranlar cok saçma la bjk y resmen oranlar ezmiş max bjk ye verce oran 4 olması lazım ev de öyle iyi değil ha felaket açık veriyorlar
Bu kupon fb kalmıs
vay canınaaBu kupon fb kalmıs
Fark etmez kanka oranlar saçma bence bjk defansı kollasa yeterli kontra dan çakarlar hayaller 0-2Aynen la 1 tane tiklatsak acilir delik ama bizde cok acik veriyoz birde avrupada 0 puan suan onun etkisiyle oran normal bence