Eyvallah abi eksik olma biliyorumHaberimiz olsun erhan elimizden geleni yaparız
Erhan forum.bugun yeşile bağladı ne.diosun bu konuda @Shellac hamama felan mı gitti kiEyvallah abi eksik olma biliyorum
Tebrikler Kanguruu
Erhanı kanguruyu justı papeliErhan forum.bugun yeşile bağladı ne.diosun bu konuda @Shellac hamama felan mı gitti ki
Iyi kese atmışlar belli dost yesillendiler bugün maşallah diyelim nazar degmesinErhanı kanguruyu justı papeli
hepsiyle beraber Hamam kapattık dost
sana haber vermeyi unuttuk
Dost bunlarda şans varken benim hayatım kayıyor bu sıra 1.01 den yatarım tez zamanda kırmızı yap bunlarıErhanı kanguruyu justı papeli
hepsiyle beraber Hamam kapattık dost
sana haber vermeyi unuttuk
Maşallah maşallah mübarek yerleri de kaşıdım dostIyi kese atmışlar belli dost yesillendiler bugün maşallah diyelim nazar degmesin
Ekim ay i senin ayın olucak kankiDost bunlarda şans varken benim hayatım kayıyor bu sıra 1.01 den yatarım tez zamanda kırmızı yap bunları
ama biraz kazansınlar İhtiyarDost bunlarda şans varken benim hayatım kayıyor bu sıra 1.01 den yatarım tez zamanda kırmızı yap bunları
Benim asabi bacanağı unutmusun hamama götürmeye dostum dün arjantin 1 kornerden gitti 25 dakika bir korner çıkmadı onu da bi ara halledinama biraz kazansınlar İhtiyar
Ondan sonra tekrar başla kumara
şimdi birazz etraf yeşil görelim Lütfen
Dost bunlar nefes almadan oynuyorlar kanguruya yazıyorum geçen 100 liralık almış yazdım bir kaç kere cevap vermedi diyo sen yazdın 4 bin verdi 100 e yazmasan belkı daha çok verecekti bunlar iyice havalandı dost meydan kımın gosterelım hemen vereyim bi iy kgama biraz kazansınlar İhtiyar
Ondan sonra tekrar başla kumara
şimdi birazz etraf yeşil görelim Lütfen
Hamam lazım ve şarttır 3 günde bir yoksa kuponlar yatar dostBenim asabi bacanağı unutmusun hamama götürmeye dostum dün arjantin 1 kornerden gitti 25 dakika bir korner çıkmadı onu da bi ara halledin
@JayJayOkocha gel İhtiyar sana seslendi gelDost bunlar nefes almadan oynuyorlar kanguruya yazıyorum geçen 100 liralık almış yazdım bir kaç kere cevap vermedi diyo sen yazdın 4 bin verdi 100 e yazmasan belkı daha çok verecekti bunlar iyice havalandı dost meydan kımın gosterelım hemen vereyim bi iy kg
Erhanima bisey demiom bu ara modunda değil dost kendine gelmesi lazım dostumuzun@JayJayOkocha gel İhtiyar sana seslendi gel