- 12,707
- 14,879
- 113
Cok dusunduleri icin beyin error Verdi heralde ortaya böyle bisey cikmisBence hic dusunmemislerdir dostum😁
Cok dusunduleri icin beyin error Verdi heralde ortaya böyle bisey cikmisBence hic dusunmemislerdir dostum😁
12 mac ve son mac 1 gol lazim ve iptal oluyor. Karsi karsiya kaciyor. Harbiden cok uzdu yani. Kolay kolay yakalancak bi oranda degil bir suru macBen en cok dun @Shellac a uzuldum tek golden 7000 gitti uyuyamamisdir kesin bide iptal oldu ya kendin ksybetmis gibi oldum tek goller den milyarlar gidiyor valla reis
Aynen maç sonu çok konuştuk öyle maç olamazdı direk VAR gol iptalBen en cok dun @Shellac a uzuldum tek golden 7000 gitti uyuyamamisdir kesin bide iptal oldu ya kendin ksybetmis gibi oldum tek goller den milyarlar gidiyor valla reis
Gercekten o kadar Mac bil direk vardan gol iptal tek golden git yazik gercekten hele son kacan golu gordun mu reis resmen atmadi bilerekAynen maç sonu çok konuştuk öyle maç olamazdı direk VAR gol iptal
@Shellac bi forumda en iyi tahmin yapanlardan biri kolay değil okadar Mac bilmek kaldi ki böyle cok kuponu tek golden gitti. Ama bir gün buyuk vurucak12 mac ve son mac 1 gol lazim ve iptal oluyor. Karsi karsiya kaciyor. Harbiden cok uzdu yani. Kolay kolay yakalancak bi oranda degil bir suru mac
Aynen reis atsa süper olacaktı ama olmayınca da olmuyor maalesef..Gercekten o kadar Mac bil direk vardan gol iptal tek golden git yazik gercekten hele son kacan golu gordun mu reis resmen atmadi bilerek
Sende iyi tahmincisin reis vurcaniz bir gün hemde saglam vurgun olucakAynen reis atsa süper olacaktı ama olmayınca da olmuyor maalesef..
Elbet bir gün reis.. 🧐Sende iyi tahmincisin reis vurcaniz bir gün hemde saglam vurgun olucak
Kesinlikle reis gorusuruz iyi aksamlarElbet bir gün reis.. 🧐
Umut dost yardımcı olsun50 lira yaptım çevrim şartlarına uygun şekilde devam ederken bakiyeyi sildiler.
Geçmiş olsun50 lira yaptım çevrim şartlarına uygun şekilde devam ederken bakiyeyi sildiler.
zor kardeşimEmeğine sağlık brom da 3 maç bir de 3 ihtimalli zor değil mi nasıl yapacaksın o çevrimi
nasıl yapabılırızGeçmiş olsun