Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Üst Komşu Şikayeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ytong

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
365
160
43
Defalarca söyledim ama asla fayda etmedi.

Eve davet ettim gelen sesin nasıl olduğu şeklinde bizden gelmiyor dedi onlardan gelmesine rağmen.

Şimdi dövdürtüyüm mü yoksa yasal olarak bir tavsiyeniz var mı adamlarım var sağlam dayak çekerler.
kardeş esprisiz söylüyorum bu ülkede yasal yollardan hiçbir şeyi asla çözemezsin. Aynısı başıma geldi. 50 kere uyardım herifi, rica ettim. etme eyleme dedim dinlemedi. En son cinnet geçirdim. Ağzını burnunu bi güzel dağıttım. Adam şimdi beni görünce önünü ilikliyor.

AKQJ

❝ ғᴀʀᴋɪɴᴅᴀʏɪᴍ ❿'sᴜᴢᴜᴍ ❞
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,042
5,678
113
Bu tamamiyle kaba kuvvetle çözülecek bir is. Vs atmak lazim

Mayko78

Karakter önemli Mesele yeğen Satılık olan çok.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,402
12,224
113
Knka dalga gecme bizim burada da arabalar gereksiz kornaya basio, konu açıcaktim kornaya basanlara napabilirim diye vazgectim sorna
😁😁😁😁😁😁 sefirimmmm canoo senin neyin eksik aç tabiya

fkartal1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,796
1,784
113
Formun zeka seviyesi her geçen konu da magmaya doğru iniyor sizin derdinizi s... Ben

MAGI

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,685
2,162
113
kardeş esprisiz söylüyorum bu ülkede yasal yollardan hiçbir şeyi asla çözemezsin. Aynısı başıma geldi. 50 kere uyardım herifi, rica ettim. etme eyleme dedim dinlemedi. En son cinnet geçirdim. Ağzını burnunu bi güzel dağıttım. Adam şimdi beni görünce önünü ilikliyor.
Çok söyledim evime çağırdım kahve ikram ettim ama devam ediyorlar kasıtlı bir şekilde yine çıktım sizde ses yapmayın diyor annem babam hayatta ses yapan insanlar değiller bu konu kapanabilir çünkü yarın üstümde ses yapan dayak yiyecek adam öldüren ceza almıyor ben mi alacam.

Sisifos

tostlara selam
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,930
4,498
113
Çocuk değil bizzat yetişkin bir çekmece şak diye açtın tamam şak diye kapatılmaz, ayağının topuğuyla yürüyemezsin ben kira verecem sen eşşek gibi ses yapacaksın öyle mi?
alıcan bi sopa her ses çıktığında vurucan tavana

Dogus

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,808
6,791
113
hiç böyle bi sorun yaşamadım alt komşu ses yapıyodu 1 kere uyardım biraz daha sessiz olabilir misiniz diye daha da ses gelmedi

Mayko78

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,402
12,224
113
Çok söyledim evime çağırdım kahve ikram ettim ama devam ediyorlar kasıtlı bir şekilde yine çıktım sizde ses yapmayın diyor annem babam hayatta ses yapan insanlar değiller bu konu kapanabilir çünkü yarın üstümde ses yapan dayak yiyecek adam öldüren ceza almıyor ben mi alacam.
Baba uzatmaya gerek yok ya cezaevinde 3 dakikalık öfken meydancı olmak istiyorsan kökten bitir arkadas yukarıda demis ya beni görünce önünü ilikliyor diye o adam korkusundan iliklemiyor basına bela almamak icin bos yere ceza yatmak adama koyar ondan ilikliyor

MAGI

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,685
2,162
113
Baba uzatmaya gerek yok ya cezaevinde 3 dakikalık öfken meydancı olmak istiyorsan kökten bitir arkadas yukarıda demis ya beni görünce önünü ilikliyor diye o adam korkusundan iliklemiyor basına bela almamak icin bos yere ceza yatmak adama koyar ondan ilikliyor
Sesi ne yapacağız sesi geçtim pencere titriyor ben çalışacam köpek gibi pencerem titreyecek öyle mi?

mehmetinho

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,587
7,916
113
Cok doğru dedin knka, ofkeyle kalkmamak lazım, yarın öbür gün o ses olan evde olmak için nelerimi vermezdim dememek için

uukala7

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
621
212
43
Kanka valla musade etme ben ogrenciyken unide apartta kaliyordm rezidansti ust komsu kizlar 3 kisi kaliyordu ama sevgilileri geliyordu heralde cunku 2-3 erkek aksamlari cikiyordu yukari goruyordum bazen neyse grup yapiyorlardi geceleri yatamiyordum şakurak seslerinden en son gittim kizlari uyardim geceleri nie alkisliyorsunuz sabaha kadar dedim guldu bayagi tamam daha dikkatli oluruz demisti ama fiss sonra sikayet ettm polise

Mayko78

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,402
12,224
113
Cok doğru dedin knka, ofkeyle kalkmamak lazım, yarın öbür gün o ses olan evde olmak için nelerimi vermezdim dememek için
İşde insanoğlu hemen kadir inanır tatar ramazan kesiliyor düşünmeden etmeden sefirimm

mehmetinho

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,587
7,916
113
Kanka valla musade etme ben ogrenciyken unide apartta kaliyordm rezidansti ust komsu kizlar 3 kisi kaliyordu ama sevgilileri geliyordu heralde cunku 2-3 erkek aksamlari cikiyordu yukari goruyordum bazen neyse grup yapiyorlardi geceleri yatamiyordum şakurak seslerinden en son gittim kizlari uyardim geceleri nie alkisliyorsunuz sabaha kadar dedim guldu bayagi tamam daha dikkatli oluruz demisti ama fiss sonra sikayet ettm polise
Sonu bizi şikâyet etmiceksen gel birlikte yapalım dicekler sandim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...