- 32,007
- 15,764
- 113
@Başkan prim kasıyor prime hayırOnların sağlığı benim için önemli
@Başkan prim kasıyor prime hayırOnların sağlığı benim için önemli
Tahmini ne zaman banlanırsın kahkaha emojisi atcam@Başkan prim kasıyor prime hayır
işi var biraz bu aralar halledince aktif olarak aramızda olacak@Daimon hasta falan mı
Ben Kurallara göre oynarım kural benim göbek adımTahmini ne zaman banlanırsın kahkaha emojisi atcam
Sağlıkta sıkıntı yoksa npişi var biraz bu aralar halledince aktif olarak aramızda olacak
Multi hesaplı üyelere alışığız onunla gelirsin geriBen Kurallara göre oynarım kural benim göbek adım
üyeler artıyor @baskan ama formun tadı tuzu kalmadı eski yıllarda olduğu gibi disiplin yok tadı yok tuzu yokAktifliğin bitmesinden ziyade günden güne artıyor üyeler
Adminliğe 2 Aylığına kimi alabilirlerdiki kim kabul edebilirdi böyle bişeyi Tabiki JoeQuanqaişi var biraz bu aralar halledince aktif olarak aramızda olacak
ne eksik sence disiplinden kastın nedir ?üyeler artıyor @baskan ama formun tadı tuzu kalmadı eski yıllarda olduğu gibi disiplin yok tadı yok tuzu yok
Bro ben makara yapiyordum ama sen ciddiye aldin be.neyse 😉Dost ben yalaka değilim başkan dediğin adam senin benim gibi biri erdoğan bile olsa aynı davranırım ayrıca hakaret yok sadece ufak sitem var
@Shellac a mesai yazar bu başkanımişi var biraz bu aralar halledince aktif olarak aramızda olacak
Sen öyle yaptın heralde anç beyMulti hesaplı üyelere alışığız onunla gelirsin geri
Ben seni tanımıyorum delimisinfazla mı akıllısın ne bileyim dostBro ben makara yapiyordum ama sen ciddiye aldin be.neyse 😉
Neyse şampiyon beşiktaşSen öyle yaptın heralde anç bey
Cok eskiden 3 ya da 4 mod vardi. Bi tane Alliance vardi galiba. Bir tane uzun sureli bir mod vardi. Forum gunden gune buyudu ama modlar azaldi. Ozellikle sabah 04:00-12:00 arası bir mod almayi dusunuyormusunuz yoksa simdilik bu yeterli mi?Aktifliğin bitmesinden ziyade günden güne artıyor üyeler
Alliance ve Scorfield vardı onlar başka işlere yoğunlaştılarCok eskiden 3 ya da 4 mod vardi. Bi tane Alliance vardi galiba. Bir tane uzun sureli bir mod vardi. Forum gunden gune buyudu ama modlar azaldi. Ozellikle sabah 04:00-12:00 arası bir mod almayi dusunuyormusunuz yoksa simdilik bu yeterli mi?
Not: Ben iş aramiyorum 😀
@Başkan
Bu göreve yakından takip ediyorum dost az önce bi misillime yaptım başkanaCok eskiden 3 ya da 4 mod vardi. Bi tane Alliance vardi galiba. Bir tane uzun sureli bir mod vardi. Forum gunden gune buyudu ama modlar azaldi. Ozellikle sabah 04:00-12:00 arası bir mod almayi dusunuyormusunuz yoksa simdilik bu yeterli mi?
Not: Ben iş aramiyorum 😀
@Başkan