Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Uyeleri Tanıma Konusu

BLACKROSE

𝐈 𝐇𝐀𝐕𝐄 𝐍𝐎 𝐂𝐇𝐎𝐈𝐂𝐄
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,876
9,606
113
Forumda tokatçı bi kac büroyu gormesek herşey iyide işte..

talisca53

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,501
4,307
113
ne eksik sence disiplinden kastın nedir ?
nebiliyim @baskan önceden tadı tuzu vardı buranın yani herhangi bir konuya giriyorsun ya küfür var yada sana küfür ediliyor çoluk çocuk dolu kendini bilmeyen dolu önceden güzel muhabbetler olurdu saygı olurdu yani böyle @baskan

Başkan

Admin
Yönetici
Administrator
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,995
73,044
21,113
nebiliyim @baskan önceden tadı tuzu vardı buranın yani herhangi bir konuya giriyorsun ya küfür var yada sana küfür ediliyor çoluk çocuk dolu kendini bilmeyen dolu önceden güzel muhabbetler olurdu saygı olurdu yani böyle @baskan
yönetime bildir dostum hemen müdahale edeceğiz. Forumda günde 5-8 bin arası mesaj yazılıyor hepsini kontrol edemiyoruz. Yönetime bildirdiğinizde hemen müdahele edebiliriz.

SULLY

Summerhouse
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
27,587
22,823
113
@SULLY Seni bir türlü mutlu edemiyoruz :))
Özellikle bu küfür argo konusunda çok yumuşaksınız zaten forum kurallarının pek uygulandığı söylenemez geçen gun ana avrat bana söven birine kendimi savundum diye 2 gün ban yedinlm huzursuzluk çıkarmaktan ama neler nelwr görüyorum yaptırım uygulanmiyo

Başkan

Admin
Yönetici
Administrator
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,995
73,044
21,113
Özellikle bu küfür argo konusunda çok yumuşaksınız zaten forum kurallarının pek uygulandığı söylenemez geçen gun ana avrat bana söven birine kendimi savundum diye 2 gün ban yedinlm huzursuzluk çıkarmaktan ama neler nelwr görüyorum yaptırım uygulanmiyo
@SULLY Aslında oldukça uygulanıyor ama sen tek taraflı düşündüğün için öyle görüyorsun :)

SULLY

Summerhouse
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
27,587
22,823
113
@SULLY Aslında oldukça uygulanıyor ama sen tek taraflı düşündüğün için öyle görüyorsun :)
Gram alakası yok kral en basit örnek veriyim biri banlaninca ilk uyari 2 gun sonrasinda süre artarak devam eder kurallarda yazan bu ama ayni uyeler ayni sebepten surekli 2 gun banlanip geri geliyo yada mesajlarini silip göz yumuyosunuz ya ben fazla kuralcıyım ya siz fazla saldınız

Başkan

Admin
Yönetici
Administrator
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,995
73,044
21,113
Gram alakası yok kral en basit örnek veriyim biri banlaninca ilk uyari 2 gun sonrasinda süre artarak devam eder kurallarda yazan bu ama ayni uyeler ayni sebepten surekli 2 gun banlanip geri geliyo yada mesajlarini silip göz yumuyosunuz ya ben fazla kuralcıyım ya siz fazla saldınız
Bir üyeyi 1 hafta banlama taraftarı değiliz tabii ki, laf anlamadığı taktirde süresiz gönderiyoruz.

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
72,125
76,990
113
yönetime bildir dostum hemen müdahale edeceğiz. Forumda günde 5-8 bin arası mesaj yazılıyor hepsini kontrol edemiyoruz. Yönetime bildirdiğinizde hemen müdahele edebiliriz.
En çok yönetime mesaj bildirip katkı sağlayan üyeye aylık rol ayarla başkanım bedavaya bir sürü işçi sana bunları da biz mi söyleyelim 😃