- 27,587
- 22,823
- 113
Mod açığı varsa gececi olarak talibimAlliance ve Scorfield vardı onlar başka işlere yoğunlaştılar
Mod açığı varsa gececi olarak talibimAlliance ve Scorfield vardı onlar başka işlere yoğunlaştılar
Scorfield heralde prison break dizi çekimi sezonu başladı orda galibaAlliance ve Scorfield vardı onlar başka işlere yoğunlaştılar
nebiliyim @baskan önceden tadı tuzu vardı buranın yani herhangi bir konuya giriyorsun ya küfür var yada sana küfür ediliyor çoluk çocuk dolu kendini bilmeyen dolu önceden güzel muhabbetler olurdu saygı olurdu yani böyle @baskanne eksik sence disiplinden kastın nedir ?
Kim onlar dostForumda tokatçı bi kac büroyu gormesek herşey iyide işte..
yönetime bildir dostum hemen müdahale edeceğiz. Forumda günde 5-8 bin arası mesaj yazılıyor hepsini kontrol edemiyoruz. Yönetime bildirdiğinizde hemen müdahele edebiliriz.nebiliyim @baskan önceden tadı tuzu vardı buranın yani herhangi bir konuya giriyorsun ya küfür var yada sana küfür ediliyor çoluk çocuk dolu kendini bilmeyen dolu önceden güzel muhabbetler olurdu saygı olurdu yani böyle @baskan
Neyse susayım ben 🤐yönetime bildir dostum hemen müdahale edeceğiz. Forumda günde 5-8 bin arası mesaj yazılıyor hepsini kontrol edemiyoruz. Yönetime bildirdiğinizde hemen müdahele edebiliriz.
@SULLY Seni bir türlü mutlu edemiyoruz )Neyse susayım ben 🤐
o formulü henüz bulamadılar@SULLY Seni bir türlü mutlu edemiyoruz )
Özellikle bu küfür argo konusunda çok yumuşaksınız zaten forum kurallarının pek uygulandığı söylenemez geçen gun ana avrat bana söven birine kendimi savundum diye 2 gün ban yedinlm huzursuzluk çıkarmaktan ama neler nelwr görüyorum yaptırım uygulanmiyo@SULLY Seni bir türlü mutlu edemiyoruz )
Büyüklerin bişey konuşuyo suso formulü henüz bulamadılar
Aynen doğru söylüyorsun bi sus başkan la Joe abin konuşurken bu hadsizlik hoş değilBüyüklerin bişey konuşuyo sus
PekiAynen doğru söylüyorsun bi sus başkan la Joe abin konuşurken bu hadsizlik hoş değil
@SULLY Aslında oldukça uygulanıyor ama sen tek taraflı düşündüğün için öyle görüyorsunÖzellikle bu küfür argo konusunda çok yumuşaksınız zaten forum kurallarının pek uygulandığı söylenemez geçen gun ana avrat bana söven birine kendimi savundum diye 2 gün ban yedinlm huzursuzluk çıkarmaktan ama neler nelwr görüyorum yaptırım uygulanmiyo
Gram alakası yok kral en basit örnek veriyim biri banlaninca ilk uyari 2 gun sonrasinda süre artarak devam eder kurallarda yazan bu ama ayni uyeler ayni sebepten surekli 2 gun banlanip geri geliyo yada mesajlarini silip göz yumuyosunuz ya ben fazla kuralcıyım ya siz fazla saldınız@SULLY Aslında oldukça uygulanıyor ama sen tek taraflı düşündüğün için öyle görüyorsun
Bir üyeyi 1 hafta banlama taraftarı değiliz tabii ki, laf anlamadığı taktirde süresiz gönderiyoruz.Gram alakası yok kral en basit örnek veriyim biri banlaninca ilk uyari 2 gun sonrasinda süre artarak devam eder kurallarda yazan bu ama ayni uyeler ayni sebepten surekli 2 gun banlanip geri geliyo yada mesajlarini silip göz yumuyosunuz ya ben fazla kuralcıyım ya siz fazla saldınız
Neyse uzatmicam kral admin açığı olursa burdayim ekmek su istemiyorum ban hakkım olsun yeter dhahhsBir üyeyi 1 hafta banlama taraftarı değiliz tabii ki, laf anlamadığı taktirde süresiz gönderiyoruz.
Sende haklisin ne diyimBen seni tanımıyorum delimisinfazla mı akıllısın ne bileyim dost
En çok yönetime mesaj bildirip katkı sağlayan üyeye aylık rol ayarla başkanım bedavaya bir sürü işçi sana bunları da biz mi söyleyelim 😃yönetime bildir dostum hemen müdahale edeceğiz. Forumda günde 5-8 bin arası mesaj yazılıyor hepsini kontrol edemiyoruz. Yönetime bildirdiğinizde hemen müdahele edebiliriz.