- 1,150
- 304
- 83
Kastetmene gerek yok ki muhim olan mevzu.
Neyse artik
Neyse artik
Benim kastettigim sey. Adamlar para gondrriyim dedi jetonla. Bende dedim jeton hesabim yok. Sonra ayni kisiler borc istedi . Hicbiyere jetonla yatirim yapamiyolarmis. Gündüz bana göndereceklermisKastetmene gerek yok ki muhim olan mevzu.
Neyse artik
Tamam abicim pardon ozur dilerim.Benim kastettigim sey. Adamlar para gondrriyim dedi jetonla. Bende dedim jeton hesabim yok. Sonra ayni kisiler borc istedi . Hicbiyere jetonla yatirim yapamiyolarmis. Gündüz bana göndereceklermis
Yani seninki ayrı . Dolandirici olsan bana niye para gonderesin. Aksine öylee dediğine göre guvenilirsin bana göre. Ama alisveris yok burda diye blus a söyle dedim sanaTamam abicim pardon ozur dilerim.
Ilk ona yazdım ozeli kapali sanirim sonra baska bir Mod a daha sonrada senin forumdaki formuna inanarak yazdim.Yani seninki ayrı . Dolandirici olsan bana niye para gonderesin. Aksine öylee dediğine göre guvenilirsin bana göre. Ama alisveris yok burda diye blus a söyle dedim sana
BencedeKonunun başıyla sonu çok farklı yerlerde
Uyarıdan anlamıyorsa yapacak birşey yokBeyler el atın bi destek olun
Sorma arkadaş ya.Adam kuralı hatırlatayım demiş. Sanki kuralı kaldırdım demiş gibi her zamankinden çok para isteme muhabbeti dönmüş. Garipsiniz vallahi.
asagaslgaseggsd ahahahaha