- 1,111
- 167
- 63
Buyur başkan
Buyur başkan
Konuyu okursun diye etiketlemiştimBuyur başkan
Başkan ben 10 tl 'de değilim sadece buradan banlansa yeter benim icinKonuyu okursun diye etiketlemiştim
Kusura bakma yinedeKonuyu okursun diye etiketlemiştim
Hatırlatma
Oda ben korkmaz herkese güvenme kardeşAyni durum ne yazikki benimde basima geldi. 3 kisiye gonderdim bir tanesi adam gibi adammis aninda gonderdi , diger iki arkadas ne hikmetse senin de dedigin gibi belge istedi hesabimi kapattilar vs vs yalan biter mi bitmz ? Ha su saatten sonra bir Allahin kuluna 1 lira gonderir miyim gondermem. İnsanlara olan guvenim bitmistir artik. Siz si olun bu tur durumlara mudail olmayin
Eyvallah guzel kardesim , yani o saatten sonra kimseye gondermedim cok isteyen oldu ama bundan sonra yok yani..Oda ben korkmaz herkese güvenme kardeş
Karakter meselesi dürüst olmak insanların güvenini sarsmak adamlık değil yoksa yok dersin olur biterEyvallah guzel kardesim , yani o saatten sonra kimseye gondermedim cok isteyen oldu ama bundan sonra yok yani..
Onlar çete çıktı ya çok kişiyi dolandırmışlarBenim de 60 tl borc gondermistim buradan mesut diye birine haziran ayiydi sanirim. Adam gomdermedi telefinlara da cvb vermediysi. Ambulans soforuymus sanirim. Kimseye guvenmeyin
Hadi ya hic haberim yoktu bundan. Buradaki bir cok uye referans olmustu simdi ki se kalmamis onlardan. Umut filan vardi o nerdeOnlar çete çıktı ya çok kişiyi dolandırmışlar
Umut burda Umut'un işi olmaz onlarla , onlar paydore , demrek16 , azerim21 çakal tayfasıHadi ya hic haberim yoktu bundan. Buradaki bir cok uye referans olmustu simdi ki se kalmamis onlardan. Umut filan vardi o nerde
Oynamican kardeş ozaman
Adam yerine koyup küçük miktar istemiş ne gerek var burda yayınlamaya engelle gitsin.