- 1,919
- 1,155
- 113
mağaradamıydın abim sen bu film tarihi eser hem bu çıktıktan sonra uyuşturucu olayı çok değişti eskisi gibi iç cuğara yut şeker yok meth var methh allah korusun cümlemizi
Yasiyonmu sapladigimm 😀😀😀20 bet jackpot verdiği heyecanı 100 gram Coco `ya değişmem mamiii 👊🏼🤩
Ben 2005'de izledim ama izlemeyen çok kişi vardır. Meth 2007'de de vardı. Bu kadar yoğun değildi. Her 10 senede bi sirkülasyon oluyo zaten. Yakında yeni bişey çıkar milletin yoğunlaşacağı met unutulur. Kısır döngü şeklinde devam eder. Kayıt dışı ekonomi malesef dünyaya şart. Uyuşturucu, kaçakçılık vs. Bunları bitirmek imkansız.mağaradamıydın abim sen bu film tarihi eser hem bu çıktıktan sonra uyuşturucu olayı çok değişti eskisi gibi iç cuğara yut şeker yok meth var methh allah korusun cümlemizi
Kumar oynayanların bir çoğuArkadaşlar aranızda uyuşturucu veya uyarıcı madde kullananlarınız var. Size kesinlikle izlemeniz gereken bir film önerim var. Size tavsiyem bu filmi izleyin. Ama kafanız boşken, Rahat bir şekilde izleyin hiçbir detayını kaçırmayın. Filmden sonra pişmanlık yaşayacaksınız. Belki bi film sayesinde bırakamayacaksınız ama kötü bi olayda bu filmden kesitler gelecek aklınıza. İnşallah kısa zamanda kurtulursunuz özellikle sentetik ve eroin kullananların allah yardımcısı olsun. %80'iniz bırakamazsınız ara verirsiniz sadece.
İşin sanat boyutuna gelecek olursak eğer bu film kesinlikle 2000'li yılların en iyi filmi. Jared Leto'yu üne kavuşturan film.
Film müziği için ayrı bi başlık bile açılabilir ...
Filmin Orjinal Adı: Requiem for a Dream (Bir Rüya için Ağıt)
Ankara'da envai çeşit var. İstanbul'da krokodil bulmuş adamım ben. Türkiye valla içenler için cennet. Aradığını bulman 1 saat sürmez.eskiden kolayca esrar bulunurdu. esrarı uyuşturucu sınıfına koymayanlardanım. eskişehirde geçen gün takılayım dedim bir kaç ortamcıya sordum herkes meth var diyor. istanbula iş ziyareti için gittiğime kolayca buluyorum. doğudaki esrarı bitireceğim diye ülkeyi meth ve koko ile doldurdular. yazık bu ülkenin gençlerine.
@Shellac @damion konu amacını aşti bence içen kendisine içsin hiç bı yararını göremedim ben 15 senedir aramızda cok genç kardesllerimiz var bu bokun hepsi aynı sigarayla başlarsın sonrası gelir bence konu kapatilsinAnkara'da envai çeşit var. İstanbul'da krokodil bulmuş adamım ben. Türkiye valla içenler için cennet. Aradığını bulman 1 saat sürmez.
Valla ben tamamen bıraktım. Ekstradan şeker tuz sigara ne varsa bırakmıştımda sigaraya tekrar başladık
Coco tek içsen zararı yokki faydası varSonu inle bitenlerin hepsi tehlikeli meth Coco vs. Vs kumar için psikologa gitmiştim uyusturucu iç kumari bırak demisti kumarda 1 gecede hayatın biter demisti hiç unutmam
Ben içmiyorum o neki sigara sadece bazen baş harfler değişiyor ama kumardaki gibi bku çıkmıyoKumar oynayanların bir çoğu
Captagon hap içmektedir bundan eminim
Var kankacım olmaz mı ya kaynamış içtin mi sen hiçCoco tek içsen zararı yokki faydası var
Aw normal sigaranın içinede madde eklersen olur saf olan herşey iyidir bokunu çıkaramadığın süreceVar kankacım olmaz mı ya kaynamış içtin mi sen hiç