Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Uyuyamıyorum Beyler

inflame

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
898
617
93
Beyler hiçbir şekilde uyuyamıyorum kafayı yiycem günde 3-4 saat uyuyorum oda öğleden sonra bir iki haftaya askere gidicem acilen düzene sokmam lazım varmı bildiğiniz bi ilaç falan
derde bak bizdeki de dert mi aw :)

curry

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
788
284
63
Acemiliğe gidiyorum bende usta kıbrıs gönderiyo diyolar ama
öncelikle acemiliği orda yaptım. Beklentini son derece düşük tut ve gidebileceğin en erken saatte git sabah en geç 7 de kapıda ol. eğer saat 10 a kalırsan gece 3 te girersin koğuşa. ben araya kaynamıştım da hemen geçmiştim. bizim kogusta benim badim gece 3 te girdi :D

curry

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
788
284
63
Acemiliğe gidiyorum bende usta kıbrıs gönderiyo diyolar ama
akşama kadar ayakta bekleyebilme ihtimalin var. Tuvaletini yiyeceğini içeceğini ayarla giriş yapacağın gün. kan şekerin felan da düşer. ek tavsiye olarak da telefon götürme. telefon olayları orada sıkıntı geri alması felan. ayrıca amasya en çok huduta gönderen acemidir ve 2 koğuşa 1 astçavuş düşer işin zor. koğuşla alakalı sorumluluk asla alma komutan gelip tekmil ver derse kötü ver ki seni bir şeyden sorumlu tutmasın. 20 gün sonra kim s.ker acemi birliği çavuşunu.

lomacenko

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,242
399
83
uyku bozukluğu var sende dostum piskiyatriye gitmen şart

Ferat123

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,908
951
113
akşama kadar ayakta bekleyebilme ihtimalin var. Tuvaletini yiyeceğini içeceğini ayarla giriş yapacağın gün. kan şekerin felan da düşer. ek tavsiye olarak da telefon götürme. telefon olayları orada sıkıntı geri alması felan. ayrıca amasya en çok huduta gönderen acemidir ve 2 koğuşa 1 astçavuş düşer işin zor. koğuşla alakalı sorumluluk asla alma komutan gelip tekmil ver derse kötü ver ki seni bir şeyden sorumlu tutmasın. 20 gün sonra kim s.ker acemi birliği çavuşunu.
Sağ ol dostum önerilerin için

curry

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
788
284
63
15 olması lazım
hangi şehirden gideceğin önemli bazı büyük şehirden gelenleri direk izolasyon grubuna alıyorlardı. hiç eğitim vs. yapmadan yattık 30 gün. devam ediyo mu bilmiyorum bi yandan iyi bi yandan kötü çünkü usta birliğinde sıkıntı oluyor