- 526
- 252
- 63
Er yatagı acemeligi orda yaptım büyük güzel yerAmasya knk
Er yatagı acemeligi orda yaptım büyük güzel yerAmasya knk
Mutsuzluk ve depresyonAskerlikten ziyade uzun süredir böyleyim birkaç ilaç denedim ama faydasız
kardesim bizim buranin ayazi zordur Allah kolaylik versinBende askere gideceğim 1 hafta sonra nereye düştün? ben kayseri/melikgazi hava komando😃
gyrex kullan dostBeyler hiçbir şekilde uyuyamıyorum kafayı yiycem günde 3-4 saat uyuyorum oda öğleden sonra bir iki haftaya askere gidicem acilen düzene sokmam lazım varmı bildiğiniz bi ilaç falan
Deniycemgyrex kullan dost
Olabilir şefMutsuzluk ve depresyon
Acemiliğe gidiyorum bende usta kıbrıs gönderiyo diyolar amaEr yatagı acemeligi orda yaptım büyük güzel yer
Ben ankaraya gittimAcemiliğe gidiyorum bende usta kıbrıs gönderiyo diyolar ama
derde bak bizdeki de dert mi awBeyler hiçbir şekilde uyuyamıyorum kafayı yiycem günde 3-4 saat uyuyorum oda öğleden sonra bir iki haftaya askere gidicem acilen düzene sokmam lazım varmı bildiğiniz bi ilaç falan
Elin derdini görmeyen kendi derdini büyük sanarmış dostum belki de dertten uyuyamıyoruzdurderde bak bizdeki de dert mi aw
15 e 12 mi yoksa normal 15 mi?Amasya knk
öncelikle acemiliği orda yaptım. Beklentini son derece düşük tut ve gidebileceğin en erken saatte git sabah en geç 7 de kapıda ol. eğer saat 10 a kalırsan gece 3 te girersin koğuşa. ben araya kaynamıştım da hemen geçmiştim. bizim kogusta benim badim gece 3 te girdiAcemiliğe gidiyorum bende usta kıbrıs gönderiyo diyolar ama
akşama kadar ayakta bekleyebilme ihtimalin var. Tuvaletini yiyeceğini içeceğini ayarla giriş yapacağın gün. kan şekerin felan da düşer. ek tavsiye olarak da telefon götürme. telefon olayları orada sıkıntı geri alması felan. ayrıca amasya en çok huduta gönderen acemidir ve 2 koğuşa 1 astçavuş düşer işin zor. koğuşla alakalı sorumluluk asla alma komutan gelip tekmil ver derse kötü ver ki seni bir şeyden sorumlu tutmasın. 20 gün sonra kim s.ker acemi birliği çavuşunu.Acemiliğe gidiyorum bende usta kıbrıs gönderiyo diyolar ama
Sağ ol dostum önerilerin içinakşama kadar ayakta bekleyebilme ihtimalin var. Tuvaletini yiyeceğini içeceğini ayarla giriş yapacağın gün. kan şekerin felan da düşer. ek tavsiye olarak da telefon götürme. telefon olayları orada sıkıntı geri alması felan. ayrıca amasya en çok huduta gönderen acemidir ve 2 koğuşa 1 astçavuş düşer işin zor. koğuşla alakalı sorumluluk asla alma komutan gelip tekmil ver derse kötü ver ki seni bir şeyden sorumlu tutmasın. 20 gün sonra kim s.ker acemi birliği çavuşunu.
Gidicem de işte askerlik sıkıştı araya tamda bu zamanda en yukarıya çıktı uyku problemimuyku bozukluğu var sende dostum piskiyatriye gitmen şart
15 olması lazım1
15 e 12 mi yoksa normal 15 mi?
hangi şehirden gideceğin önemli bazı büyük şehirden gelenleri direk izolasyon grubuna alıyorlardı. hiç eğitim vs. yapmadan yattık 30 gün. devam ediyo mu bilmiyorum bi yandan iyi bi yandan kötü çünkü usta birliğinde sıkıntı oluyor15 olması lazım