Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Uyuyamıyorum Beyler

Ferat123

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,908
951
113
git psikiyt e ilaç yazdırt hemen başlamam lazım kendime gelmem lazım de. nasihatla öğütle olcak iş değil burda
Öyle olmuyor dostum keşke öyle olsa ben sebebin farkındayım sadece birisi şöyle yap böyle yap der diye buraya yazdım ilaçlar çözüm değil zaten bu yüzden askere gidiyorum biraz düzelir ümidiyle

Ferat123

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,908
951
113
derdini biliyosan git çaresini bul hocam web forumlarında yorum okuyarak hallolcak iş değil erteledikçe ertelersin performans ödevimi son güne bırakmak gibi boka sarar yoksa işin, askerde daha çok muzdarip olursun
Askere asıl gitme sebebim bu zaten aksine şuan bulunduğum ortamdan kaçmak için biraz kendimi toplamak için tek seçeneğim askerlik

tahtalikoy

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
4,505
3,123
113
Askere asıl gitme sebebim bu zaten aksine şuan bulunduğum ortamdan kaçmak için biraz kendimi toplamak için tek seçeneğim askerlik
ag ne ilaç önerirsiniz diye sormuşun konuyu açtığın ilk mesajda, şimdi ilaçla çözülmez zaten değişiklik olsun diye askere gidiyom diyon. bence sende napçağını tam olarak bilmiyon ama inşallah bian önce çözüme kavuşturursun

Ferat123

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,908
951
113
ag ne ilaç önerirsiniz diye sormuşun konuyu açtığın ilk mesajda, şimdi ilaçla çözülmez zaten değişiklik olsun diye askere gidiyom diyon. bence sende napçağını tam olarak bilmiyon ama inşallah bian önce çözüme kavuşturursun
Bahsettiğim ilaçlar senin bahsettiğin psikolojik ilaçlar onlarla birşeylerin düzeleceğine inanmıyorum konunun başında bahsettiğimse uyku ilaçları dostum sağ ol eksik olma

ygt4343

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,070
661
113
Askerde eli yüzü düzgün adamı daha cok s..yorlar herşeye atlama salaga yat