- 766
- 345
- 63
Ya bilader nasıl kafalar yaşıyorsunuz da bunlar sizin başınıza geliyor ya 😀😀😀
Allah en iyisini nasip etsin Enişte sağlık olsun gerisi düşe kalka olur Allahını izniyle namın izini sildiricek adam daha doğmadı çok sukurDobloyu da yedik sülalede namımız 2 paralık oldu zamanında doblosuz enişte mi olur diye
TAMAM UZLAŞMAK İSTİYORUM DE IBAN AL 1 TL YOLLA.SONRA DEKİ ULAN SİZE 1 TL YOLLAMAK İÇİN 3 TL EFT MASRAFI VERDİM BUNU Bİ ŞEKİLDE HALLETMEMİZ LAZIM ÇABUK BANA REŞİT BİR KADIN YOLLAYIN DEArkadaşlar sizden bilgi öğrenmek istiyorum
Ben bir bayana eskort oluyor İnternet den buldum whatsaapdan yazdım merhaba diye ama cinsel sözü yok sadece merhaba yazdım sonra kız cevap verdi bana bunu yazdı
Ne anlatıyorsun sen bana ben daha 17 yaşındayım niye bana cinsel ilişkide bulunuyorsun seni şikayet edeceğim polise yazdı
Bende yazdım kardesim ne cinsel ben sadece merhaba yazdım dedim cinsel ile ilgili birsey söylemedim sana dedim ve yazmadım dedim sonra engel attim merhaba yazmak cinselemi giriyor arkadaşlar ben bugün 2 saat önce aradı bir pezevenk telefonumu uzlastırma bürosundan arıyorum dedi uzlaşmak için yoksa dava açılacak dsdi Bende dedim dalga geçmeyin dedim bana salak herif dedi adamın whatsaapı yok sizce ne yapmalıyım hem 17 yaşındaki kızın numarası eskort sitesinde ne arıyor
İnsanın başına ne gelirse iki şeyden gelirmiş işte arkadaşın başına ikinci şeyden dolayı gelmiş 😅Ya bilader nasıl kafalar yaşıyorsunuz da bunlar sizin başınıza geliyor ya 😀😀😀
İş merhabadan öteye gitmiş yak bir keyif maltepesi 🤣Arkadaşlar sizden bilgi öğrenmek istiyorum
Ben bir bayana eskort oluyor İnternet den buldum whatsaapdan yazdım merhaba diye ama cinsel sözü yok sadece merhaba yazdım sonra kız cevap verdi bana bunu yazdı
Ne anlatıyorsun sen bana ben daha 17 yaşındayım niye bana cinsel ilişkide bulunuyorsun seni şikayet edeceğim polise yazdı
Bende yazdım kardesim ne cinsel ben sadece merhaba yazdım dedim cinsel ile ilgili birsey söylemedim sana dedim ve yazmadım dedim sonra engel attim merhaba yazmak cinselemi giriyor arkadaşlar ben bugün 2 saat önce aradı bir pezevenk telefonumu uzlastırma bürosundan arıyorum dedi uzlaşmak için yoksa dava açılacak dsdi Bende dedim dalga geçmeyin dedim bana salak herif dedi adamın whatsaapı yok sizce ne yapmalıyım hem 17 yaşındaki kızın numarası eskort sitesinde ne arıyor
Bi sakar şakır repliği derki:Niye indin lan Mustafa işimi birakiyorsun🤣🤣🤣İş merhabadan öteye gitmiş yak bir keyif maltepesi 🤣
Ekli dosyayı görüntüle 554698
Tadı ağzıma geldi bir an. Saman daha tatlıydı ulanİş merhabadan öteye gitmiş yak bir keyif maltepesi 🤣
@Malatyali44 yaktım malbora taç blue aşağı indim kapının önüne polislerini gelmesini bekliyorum kanka🤣🤣🤣İş merhabadan öteye gitmiş yak bir keyif maltepesi 🤣
Elinden tuttuğumu boka yuvarliyorum reis 🤣 🤣Bi sakar şakır repliği derki:Niye indin lan Mustafa işimi birakiyorsun🤣🤣🤣
@maltepe Bayramda bi koal yapak sofra kurak aga@Malatyali44 yaktım malbora taç blue aşağı indim kapının önüne polislerini gelmesini bekliyorum kanka🤣🤣🤣
@Mayko78 yaparlım kanka @Enişte gelsin @Malatyali44 gelsin @Muroo1988 gelsin bu kadar yeter bayramda cezaevinde olmazsam yaparlim gerçekten kanka ayıpsın 🤣🤣@maltepe Bayramda bi koal yapak sofra kurak aga
Reis polise şikayet edeceğini söylemiş mahkeme olmadan uzlastirma bürosu mu çıkmış bir de cinsel taciz uzlaşmaya bağlı bir suç değil ki şebeke kurmuşlar para kopartmaya çalışıyorlar sakın hiçbiriyle buluşmaya görüşmeye gitme. E devletine düşmeyen dosyadan gelen aramalara itibar etme. Tabi keyif maltepesi icdiysen o farklı konu tabi@Mayko78 yaparlım kanka @Enişte gelsin @Malatyali44 gelsin @Muroo1988 gelsin bu kadar yeter bayramda cezaevinde olmazsam yaparlim gerçekten kanka ayıpsın 🤣🤣
@Malatyali44 kanka maltepe sigarasızı almaya gidiyorum canımı çektirdin durmadan 🤣Reis polise şikayet edeceğini söylemiş mahkeme olmadan uzlastirma bürosu mu çıkmış bir de cinsel taciz uzlaşmaya bağlı bir suç değil ki şebeke kurmuşlar para kopartmaya çalışıyorlar sakın hiçbiriyle buluşmaya görüşmeye gitme. E devletine düşmeyen dosyadan gelen aramalara itibar etme. Tabi keyif maltepesi icdiysen o farklı konu tabi
@sinancan Para yollasam suçlu durumuna düşeriz durmadan isterler para kankaTAMAM UZLAŞMAK İSTİYORUM DE IBAN AL 1 TL YOLLA.SONRA DEKİ ULAN SİZE 1 TL YOLLAMAK İÇİN 3 TL EFT MASRAFI VERDİM BUNU Bİ ŞEKİLDE HALLETMEMİZ LAZIM ÇABUK BANA REŞİT BİR KADIN YOLLAYIN DE
@Rogue İlk defa geldi başıma gerçekten kankaİnsanın başına ne gelirse iki şeyden gelirmiş işte arkadaşın başına ikinci şeyden dolayı gelmiş 😅
@Sandra09 insanız kanka hepimizin başına hersey gelir büyük konuşmaYa bilader nasıl kafalar yaşıyorsunuz da bunlar sizin başınıza geliyor ya 😀😀😀
Olur öyle şeyler takılma@Rogue İlk defa geldi başıma gerçekten kanka
ABİ ADAMLAR DOLANDIRICI EĞLEN BİRAZ@sinancan Para yollasam suçlu durumuna düşeriz durmadan isterler para kanka