- 6,802
- 3,115
- 113
öderler ben çektim 180 2 dk sürmediBende 130 tl çekim verdim bakalım ödeyecekler mi
öderler ben çektim 180 2 dk sürmediBende 130 tl çekim verdim bakalım ödeyecekler mi
Yanlış anlama bir itham.yok sadece bende çekim.verdim.ses yok hesap geçmişi yok canlı destek.cevap vermiyor nasıl.oldugunu merak ettim.o sebeble sakin alınma.istersen atim kardeşim sorun değil papaya bak ozaman gelmiştir belkide bende kontrol ettiğimde geçmişi göstermiyordu
yoo estafurullah doğal olarak haklısın dur atıyorum fotoYanlış anlama bir itham.yok sadece bende çekim.verdim.ses yok hesap geçmişi yok canlı destek.cevap vermiyor nasıl.oldugunu merak ettim.o sebeble sakin alınma.
Otomatik ekleniyordu hesaba dostumAlalim dedik bonusu bitti diyo bonus nasil istir bu ya
Arkadaşa da 2 dakikda ödemişler bana15 dk oldu ses yok kesin ip falan deyip odemezerAlalim dedik bonusu bitti diyo bonus nasil istir bu ya
Benim 10 dakika oldu gelen giden yokEkli dosyayı görüntüle 65966 buyrun beyler
gelir bende bi kaç dkkayaBenim 10 dakika oldu gelen giden yok
Paparayi mı istedin?Ekli dosyayı görüntüle 65966 buyrun beyler
çekim talebini paparayla yaptım fotoyu da attım kardeşim gördün sanırımPaparayi mı istedin?
Bakalım ödeyecekler miDeneme bonusu suistimal edildiği için bitmiştir dedi bana da şansa bak anasını satayım.
Konu kilit beyler bonus bitmiş
Bize de para yollamaz o zamanDeneme bonusu suistimal edildiği için bitmiştir dedi bana da şansa bak anasını satayım.
canlı ne dedi konuştunuzmuBize de para yollamaz o zaman
Finans birimi vs dedi bir daha ses yokcanlı ne dedi konuştunuzmu
BuTmm aldım deneyelim
Bence site güvenilir değil ve site ard niyetli uyelik olusturken istenen bilgiler felan şüpheli durum bu siteden uzak durulmalı benim dusuncemceDeneme bonusu suistimal edildiği için bitmiştir dedi bana da şansa bak anasını satayım.
inşallah alırsınız dostum.Finans birimi vs dedi bir daha ses yok