- 158
- 25
- 28
Telefondan başka bilgi almadı kiBu
Bence site güvenilir değil ve site ard niyetli uyelik olusturken istenen bilgiler felan şüpheli durum bu siteden uzak durulmalı benim dusuncemce
Telefondan başka bilgi almadı kiBu
Bence site güvenilir değil ve site ard niyetli uyelik olusturken istenen bilgiler felan şüpheli durum bu siteden uzak durulmalı benim dusuncemce
ama ben çektim o nsl olacak ön yargılı yaklaşmamak lazım bence kardeşimBu
Pek umidim yok nasip paramız gitmedi en azından ben tv bet teki seçeneklerini sevmiştim ödemezler ise üzülürüm.boyle seçenek olan başka yer gormemistiminşallah alırsınız dostum.
Tamam işte telefon a kod geliyo bı tek o ben bu kadar basit bir üyelik yapan bı site daha görmedim yani ben iskillendim herkesin kendi kararı yani ben guvenmedimTelefondan başka bilgi almadı ki
Ozaman sen bu sitede devam et ben guvenmedim bu siteye benim kendi düşüncemama ben çektim o nsl olacak ön yargılı yaklaşmamak lazım bence kardeşim
Çekim geldi beyler adamlar ödeme yapıyor vallaBonus bitmiş beyler
Belli bu sitenin adamı.Paparayi da zengin ediyoruz yine
Çekimi.gostereyeyim de beni site adamı falan sanmayın Ekli dosyayı görüntüle 65972
bende 180 çektim 80i başka yere attım ordada 250 yaptım kısmet işteBelli bu sitenin adamı.
Canın sağolsunBelli bu sitenin adamı.
ok reis oynuyorum hemenAztec bonanza oyna
yine bu sitede mi oynadın yatırım yapcam dalaanet oyun 350yi yedi bir defa nice bile vermedi