Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Vagasrush - 75$ Bonus

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SonholiganTexas

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,709
428
83
Çekim talebi verdikten sonra 24 ila 48 saat arası geri dönüş yapıp belge onayı isteyecekler hesap onaylandıktan sonra tekrar dönüş yapıp ödeme yöntemlerini mail olarak atacaklar oradan seçip ödeme yapacaklar ben talep versin çevrim tamam mı değil mi bilmiyorum

ugur138

İlluminati
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,141
478
83
BENIM HESAP ONAYLANMIS sordum sıkıntı yok dedı hesap no ıcın maıl beklıyoz

ugur138

İlluminati
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,141
478
83
Çekim talebi verdikten sonra 24 ila 48 saat arası geri dönüş yapıp belge onayı isteyecekler hesap onaylandıktan sonra tekrar dönüş yapıp ödeme yöntemlerini mail olarak atacaklar oradan seçip ödeme yapacaklar ben talep versin çevrim tamam mı değil mi bilmiyorum
canlı yardıma sor soluyo ne kadar kaldıgını what my playthrough yaz

kirmani38

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,095
892
113
yatırım istyrr bnmde 120 dolar var cevrm bitti 35 dolar yatımalısn diyor

SonholiganTexas

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,709
428
83
canlı yardıma sor soluyo ne kadar kaldıgını what my playthrough yaz
Sordum canlı destekte Bi acayip çekim talebi vermişin daha neden soruyorsun diyo ukala ukala cevaplar veriyor bunlar bin pişman Türkiye pazarına açık olduklarına ani Bi kararla Türkiye pazarını ya kapatırlar yada parayı öderler :)

kirmani38

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,095
892
113
bende çekim verdim 120 dolar bakalım:)) sizle iletşime gecicez diyorlar..çekmde herhangi bilgi istenmedi bende anlamadım olayı.

Verstappen

iLTW
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,872
10,914
113
çevrim durumunu sordum çekim yapabilirsiniz dedi. para hesabına geçen olursa bilgilendirsin beyler biz de çekeriz. 100 dolar iyi para

semii01

Üye
Yeni Üye
13
3
3
bitcoin için türk firması isterserniz güvenilir kayıt olu https://dpara.com/?r=128459
burdan cüzdan diyip btc yi seçip cüzdan oluştur diceksiniz sonrada oluşan kod cüzdanınız olacak onuda istendiğinde siteye verip btc nizi alacaksınız 100 dolar değerinde

Ozibazdemir01

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
920
211
43
bitcoin için türk firması isterserniz güvenilir kayıt olu https://dpara.com/?r=128459
burdan cüzdan diyip btc yi seçip cüzdan oluştur diceksiniz sonrada oluşan kod cüzdanınız olacak onuda istendiğinde siteye verip btc nizi alacaksınız 100 dolar değerinde
Cüzdana giriyorum ana cüzdan oluştur diye bişe bulamadım usta ? Bitcoin değerleri falan yazıyo al sat yazıyo

Ozibazdemir01

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
920
211
43
para cekım nasıl sadece bıtcoın nerden aldın bılgıyı bize maıl olarak gelcek sonra yapıcaksınız cekımı dedıler
Canlı destek söyledi dostum bende sordum. Cevrimi tamamladım 100 dolar cekim talebi verdim mail geldi tekrar dönüş yapılacakmış bekliyoruz

semii01

Üye
Yeni Üye
13
3
3
Bende bulamadım bitcoin cüzdan oluşturmayı :D evet 100 dolar değerinde bitcoin veriyolar tl ye cevirip cekceksin dparadan ama işte dparada bitcoin cüzdan oluşturamadım
Cüzdana tıkla oradan btc var en sağda yatır var ona tıkla yeni cüzdan oluştur var ona bas üstteki cüzdan ıd si onla yapacan çekimi filan site o ıd yi isteyince atacaksın

ugur138

İlluminati
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,141
478
83
Cüzdana tıkla oradan btc var en sağda yatır var ona tıkla yeni cüzdan oluştur var ona bas üstteki cüzdan ıd si onla yapacan çekimi filan site o ıd yi isteyince atacaksın
tesekkurler az once keseffettım hatta yuhh 1 bıtcoın 39.38tlmıs ve 6.44 dolarmıs

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...