- 3,141
- 478
- 83
Lan bubsite simdi yeni kimlik belgesinden mi istiyo onay icin cipli olan canli yardim hesabiniz onaylanmis dedi anlamadim gelen mail de son kullanma tarihi falan istiyo
kardeşim fatura istyorr kimlğin arka önlü resmi birde adına kayıtlı son altı ay içinde fatura.gelen maile ekle bunları gönder.Lan bubsite simdi yeni kimlik belgesinden mi istiyo onay icin cipli olan canli yardim hesabiniz onaylanmis dedi anlamadim gelen mail de son kullanma tarihi falan istiyo
Gonderdim dun de kimlikte son kullanma tarihi olcakmis ole istiyolarkardeşim fatura istyorr kimlğin arka önlü resmi birde adına kayıtlı son altı ay içinde fatura.gelen maile ekle bunları gönder.
Gonderdim dun de kimlikte son kullanma tarihi olcakmis ole istiyolar
Yeni kimlikten mi cikartcaz kac gunde veriyolardi bi de neler gereklikardeşim fatura istyorr kimlğin arka önlü resmi birde adına kayıtlı son altı ay içinde fatura.gelen maile ekle bunları gönder.
Yatmazsa yakarım onları gittim bitcoin cüzdan actım bunlar içinÖzi sen ayrıcalıklısın olum seni herkez bilir şimdi onlar düşünsün yatıcak o para rahat ol
Yatmazsa yakarım onları gittim bitcoin cüzdan actım bunlar için
Napim la bitcoin den baska ödeme yapmıyolar ))Hahaaaa sen fenasın
Nasil bi mail geldi en son ya da mail geldi mibende eski kimlik gönderdim onaylandı..
En son nasil bi mail aldin ya da almadin mi almadiysan onaylandi diye sevinmeNapim la bitcoin den baska ödeme yapmıyolar ))
Yok aldım hesap onaylandi para çekme için hazır sizinle iletişime gecmemizi bekleyin 7-10 iş günü içinde ödemeniz yapılacaktır dedilerEn son nasil bi mail aldin ya da almadin mi almadiysan onaylandi diye sevinme