Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Vagasrush - 75$ Bonus

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ozanefe48

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
142
14
18
Bunun canlı yardımı nerede bulamadım parayı çevirip çevirmedigimide bilmiyorum 300 dolar oldu

ugur138

İlluminati
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,141
478
83
Yok aldım hesap onaylandi para çekme için hazır sizinle iletişime gecmemizi bekleyin 7-10 iş günü içinde ödemeniz yapılacaktır dediler :)
Canli yardm mi soyledi bunu mail almadin yani bana da canli yardim dun hesabiniz sorunsuz sekilde onaylanmistir defi ingilizce goruntu bile aldim ayni seyleri soyledi isgunu cart curt yakinda alirsin klasik maili :) heycan yapma

ozanefe48

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
142
14
18
kendim geçmişten hesapladım 1500 dolar çevrimdi sanırım ne olur ne olmaz deyip 1000 dolar daha çevirdim 350 dolar çekim talebi verdim bi mail geldi size ulaşacaz diye bakalım bekliyorum inşallah olumlu dönüş yaparlar

ugur138

İlluminati
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,141
478
83
kendim geçmişten hesapladım 1500 dolar çevrimdi sanırım ne olur ne olmaz deyip 1000 dolar daha çevirdim 350 dolar çekim talebi verdim bi mail geldi size ulaşacaz diye bakalım bekliyorum inşallah olumlu dönüş yaparlar
Kimligin eski mi yollafin mi ??

ozanefe48

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
142
14
18
ne zaman yollamam gerek kimliği bi yere mi yüklemem gerekiyor

Ozibazdemir01

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
920
211
43
100 dolardan fazla kesinlikle yatmaz dedi canlı destek

ugur138

İlluminati
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,141
478
83
2 ay sonra ceker mıyız acaba bnm kımlık anca cıkar :)vhjövbdhybv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...