- 17,337
- 9,945
- 113
Sanki ozz büyücüsü neyine şaşırıp kalıyondistin tebrikler gelmiş kupon yatsa sağlam şaşırırırdım zaten
Sanki ozz büyücüsü neyine şaşırıp kalıyondistin tebrikler gelmiş kupon yatsa sağlam şaşırırırdım zaten
gelmese şaşırırdım dedim ilk yarıları takip edip çıktıydım gelmediydi dahaSanki ozz büyücüsü neyine şaşırıp kalıyon
Mac basi takip ettim az asist yapıyordu uyumuşum gelmiş.. tebrikler sanada.. yukarda yazmissin az daha secimi aslinda dawisten yana yapacaktim..Çok kötü başladı aslında sonra her topu kendi kullandı. ikinci çeyreğin son 4 dksıydı sanırım sazı eline aldı
adam çalışıyor a<ma belediye onun kadar çalışmıyorBu Yozgat kadar beleşçi adamı görmedim daha bir adam gece gündüz sabaha karşı akşam üstü sürekli sürekli ödül alma peşinde
sanada tebrşkler dost 8500 kaldırmışsınMac basi takip ettim az asist yapıyordu uyumuşum gelmiş.. tebrikler sanada.. yukarda yazmissin az daha secimi aslinda dawisten yana yapacaktim..
Adam emek veriyoBu Yozgat kadar beleşçi adamı görmedim daha bir adam gece gündüz sabaha karşı akşam üstü sürekli sürekli ödül alma peşinde
Way aw herkes vurmus parayiMichele tek attım bende bu akşam geldi normalde ben oynadim diye gelmezdi aw..
Lann ne parasi cok birsey oynamadik ama 1 e 2 orandi güzel yani 🙂 sen ewde uyurken 😃😃Way aw herkes vurmus parayi
Ev değil malikane şato kral dairesi saray köşk rezidansLann ne parasi cok birsey oynamadik ama 1 e 2 orandi güzel yani 🙂 sen ewde uyurken 😃😃
Tamm tsmmLann ne parasi cok birsey oynamadik ama 1 e 2 orandi güzel yani 🙂 sen ewde uyurken 😃😃
O zaman ayrı.gelmese şaşırırdım dedim ilk yarıları takip edip çıktıydım gelmediydi daha
Yani hesabı üç beş kişinin kullandığını düşünmüyor değilimadam çalışıyor a<ma belediye onun kadar çalışmıyor
Olabilir de insanın başka işi gücü olmaz mı dayıAdam emek veriyo
CLismiyosa 3,5 kovaliyodur napsin ne diim hür irade onun .Olabilir de insanın başka işi gücü olmaz mı dayı
Yaww birak burda böyle konuşuyor dün nisantasindayim ortada yikik dökük bi ew war kesin bunundur 😃😃Ev değil malikane şato kral dairesi saray köşk rezidans
Ne evi dost
Tatavayi birak payfixin sesinde arizami var cozemedim awYaww birak burda böyle konuşuyor dün nisantasindayim ortada yikik dökük bi ew war kesin bunundur 😃😃
5 milyona satmadim aw 5 milyona ew mi kalmisEv değil malikane şato kral dairesi saray köşk rezidans
Ne evi dost
Benim fındıklar da gelmedi findiklar mi çürüdü ne 🤔5 milyona satmadim aw 5 milyona ew mi kalmis