- 25,555
- 23,514
- 113
Ver adresi gondereyim findiklami korkutucan beniBenim fındıklar da gelmedi findiklar mi çürüdü ne 🤔
Ver adresi gondereyim findiklami korkutucan beniBenim fındıklar da gelmedi findiklar mi çürüdü ne 🤔
Westbrook double double yapar mi sence reis@bozz3366 gsw curry & green yok
Lakersta davis yok. Lebronda mi yok onu bulamdım
Puan asist ribaund toplam mi bu dediklerinPara yok oynayamıyorum
kuzma
Tatum
Young
Rozier
sürpriz eklenebilir
durant
Siakam
Hocam düz bahsi bildik double double kaldı dene ufaktan Ad & LJ ikiside Yoksa yapabilirWestbrook double double yapar mi sence reis
erken yattım reis sabahın köründe malzeme taşıma işi var arkadaşın evine@bozz3366 gsw curry & green yok
Lakersta davis yok. Lebronda mi yok onu bulamdım
Bende oynamadım dost uyuya kalmışız iyide olmuşerken yattım reis sabahın köründe malzeme taşıma işi var arkadaşın evine
verelim hemennnVer adresi gondereyim findiklami korkutucan beni
yetişememişsindir umarımYetişirsem bunu denicemEkli dosyayı görüntüle 285573
Elim kıralaydıyetişememişsindir umarım
Aynen buda çöl olmuş buralar paylaşım olmayacak sanırım@Tümerciy bumu kardes
Ben verim sana kupon.bak son 3 kuponumu attim buraya 5de4 4de3 5de4 cok sukur 3 gundur tekden patliyorum.ben mac vermiycem kupon paylasicam istersen oynaAynen buda çöl olmuş buralar paylaşım olmayacak sanırım
Burda paylaş işte knk oynarızBen verim sana kupon.bak son 3 kuponumu attim buraya 5de4 4de3 5de4 cok sukur 3 gundur tekden patliyorum.ben mac vermiycem kupon paylasicam istersen oyna
Analiz yapiyorum.5 mac yapicam.27 liram var 500 falan verir 25eBurda paylaş işte knk oynarız