- 34,552
- 19,153
- 113
Yok kanka be@Ahmo1993 kırılmıyon demi dost Üzülürüm
Yok kanka be@Ahmo1993 kırılmıyon demi dost Üzülürüm
Düz 3.000₺ de yapabilirdi ama yapmadı çünkü ben ve Ahmo1993 fixlenecez Teşekkürler süpermen
Gideri var mıBol şanslar
Gelirse fitili yakarız dost ayıpsınDüz 3.000₺ de yapabilirdi ama yapmadı çünkü ben ve Ahmo1993 fixlenecez Teşekkürler süpermen
Düren durmezse gideri var dost derozan durant ve en çokta doncic diyorum bugunGideri var mı
Aw kahkaha attım viski yere döküldü ateşle bakalım chivas 18 yıllık parası tostmac fer skmym viskni
Lamelo 5 üçlük atar alacaktım sonra kendine gel napıyon sen diye bi ses duydum sildim o lavuk rib çekerde sayı atar mı bende bilemedim bakalım artıkDüren durmezse gideri var dost derozan durant ve en çokta doncic diyorum bugun
Dengesiz o lavuk en istikrarlı durant ve doncicLamelo 5 üçlük atar alacaktım sonra kendine gel napıyon sen diye bi ses duydum sildim o lavuk rib çekerde sayı atar mı bende bilemedim bakalım artık
3 tane hatun ayarlamış bu gece için konuştuk instadan. Kızlar ricada bulunmuş 10+ sayıya birini 10+ asiste birini 10+ ribaunda birini dedi. Yani mesajı aldık triple doublea bastık dostbol şans doncic biracı maçtan sonra götürür deli gibi içiyor adam geceyi düşünüp salmasa bari ribaund sıkıntı olabilir bugün iki maçtır td yapıyor
Dün oynasaydın 3 tane askerlik parası çıkartırdın oğlun ve torununda gitmezdi tost bugün bişey beklemeben de oynadim geçmiş olsun 😀😀
2020'de yaptım ben 15.000 verdim. 6 ay yapayım diye pederle kavga ediyordum. 23 gün kaldık döndükten sonra da 1 ay hastane olmak üzere 3 ay hasta yattıkDün oynasaydın 3 tane askerlik parası çıkartırdın oğlun ve torununda gitmezdi tost bugün bişey bekleme
Bende kasım 17de gittim nisan 18de geldim üni mezunu 6 ay izmirde. Ben geldim komple 6 aya düşürüldü2020'de yaptım ben 15.000 verdim. 6 ay yapayım diye pederle kavga ediyordum. 23 gün kaldık döndükten sonra da 1 ay hastane olmak üzere 3 ay hasta yattık
Ben Hasta olarak gittim. O ara zaten covid patlak vermeye başlamıştı. Kimseye silah tutturmadılar eğitim desen yok. Biz bir gittik silahı sadece yatarken taşımadık. Gece nöbetleri, eğitim falan her şeyi o 23 günde gördüm. Gece görme konusunda problemim var biraz. Komutan diyo karşıdaki dumanı görüyon mu? Diyemedim komutanım seni görmüyorum dumanı nasıl göreyim. Oturdum saatlerde karanlığa baktım wkBende kasım 17de gittim nisan 18de geldim üni mezunu 6 ay izmirde. Ben geldim komple 6 aya düşürüldü
Paylaştığından beri fotoya bakıyorum ne olduğunu çözemedim
Zion > jaDostin ja zion eşleşmesinde sence hangisi şow yapcak
Alperen> nba all playerZion > ja