- 5,587
- 4,826
- 113
Sunu yapimda uyuyum bende..
Ekli dosyalar
-
196.6 KB Görüntüleme: 13
Biz yine iyi düşünelim dost 😂Dost her sene aynı temenniler para gelmeyince huzur bozuluyor huzur olmayınca sağlık sorunları filan
Garland yok mitchel rahat gelir bol şanslarSunu yapimda uyuyum bende..
Bencil pezevenk bari ribaund alsa o da yokBenım kupon doncicten yatar. Adam sadece atmaya çıkmış 1 asist 1 rib var
İkinci yari genelde asist yapiyoBencil pezevenk bari ribaund alsa o da yok
Bol şanslarSunu yapimda uyuyum bende..
küsüratı mı bastın dost
Doncice kızdık bunu aldık dost -90 yazacakken -1090 yazar yatar uyuruzküsüratı mı bastın dost
Gece 410 verdim diye moralim bozulduydu uyuyamadım wk bununla yok olurDoncice kızdık bunu aldık dost -90 yazacakken -1090 yazar yatar uyuruz
Bol şanslar dost
Senin ki iyi ben geçen sene 100 attım lighting e girdim kasa 4800 oldu 10k zorladım 6 binden kaybettim 1 saat sonra foruma girdim baktım birinin Max 20 katı diye silmisler üstünü bedavadan kumar oynadim yani 😁Atlas 1600 sildi keyıfler kötü
İmkansız yattı o 1 rib çekmiş sadece@Distin 5.850 yapacam bunları bu gece uyku yok dur bak
Çok saçma ağa bi daha almam zaten aw. Bak mesela 500e 250 aldık o 250 spinden 10k çıktı diyelim tamam sil eyv ama anaparamla oynadiğima ne karışıyorsun. 155 çıktı e zaten 500ü kaybetsem 100 kayıp bonusu alıcam. Sikimsonik işler dostSenin ki iyi ben geçen sene 100 attım lighting e girdim kasa 4800 oldu 10k zorladım 6 binden kaybettim 1 saat sonra foruma girdim baktım birinin Max 20 katı diye silmisler üstünü bedavadan kumar oynadim yani 😁