Geçen haftalarda biraz para çektim valla dmsi kapalı olanlarla uğraşmadım dost 10 15 kişiye attım dm yi kapatan kaybederDmyi 3 sene sonra açtık enişte bakalım belki biri para isterse okları ona çevırcez pusudayız
Geçen haftalarda biraz para çektim valla dmsi kapalı olanlarla uğraşmadım dost 10 15 kişiye attım dm yi kapatan kaybederDmyi 3 sene sonra açtık enişte bakalım belki biri para isterse okları ona çevırcez pusudayız
Dost senin dükkan varmı evleremi servis yapiyon sanki manav aw para bittiğinde nasıl hemen işe geçiyorsunEvt bende şöle bi sorun var cepte bara olursa asla calismiorm hemen kumara geciorm para bitince hemen çalışıp gunde 1k civari aliom sonra yine kumara
Helal enişte robin hut gibi adamsınGeçen haftalarda biraz para çektim valla dmsi kapalı olanlarla uğraşmadım dost 10 15 kişiye attım dm yi kapatan kaybeder
Dmsinkapali olan zengindir dostGeçen haftalarda biraz para çektim valla dmsi kapalı olanlarla uğraşmadım dost 10 15 kişiye attım dm yi kapatan kaybeder
Eeeeeeee kardesmmm inderned defrinde bara kazanmak cok kolay biraz kafani calisdirman yederliDost senin dükkan varmı evleremi servis yapiyon sanki manav aw para bittiğinde nasıl hemen işe geçiyorsun
Evden calişiyor oDost senin dükkan varmı evleremi servis yapiyon sanki manav aw para bittiğinde nasıl hemen işe geçiyorsun
Şimdi toplamaya calisiyoz dost 3700 TL para dagitmisim öz dostlarım hariç verin benim 3700 uHelal enişte robin hut gibi adamsın
Dm yi hiç açmadım bı zararını görmedim 🙂Geçen haftalarda biraz para çektim valla dmsi kapalı olanlarla uğraşmadım dost 10 15 kişiye attım dm yi kapatan kaybeder
Medyumum demişti banaEvden calişiyor o
Yazılımcı
Netsisciym ben olmmmmm netsisten iyi yazilim var miMedyumum demişti bana
Dost senin parayla işin yok sana 200 atsam nolur atmasam nolurDm yi hiç açmadım bı zararını görmedim 🙂
Gecen dmden sövdüğüm adamı hatırladın mı enişte bin altıyuz muhabbetı şimdi konularda gezıyor para olsa bende alsam diye alıntılayacaktımda neyse dedim enişteŞimdi toplamaya calisiyoz dost 3700 TL para dagitmisim öz dostlarım hariç verin benim 3700 u
Netsis ney aw Türkçesini söyleNetsisciym ben olmmmmm netsisten iyi yazilim var mi
Masebe bırogramı şirketlere kuruorzNetsis ney aw Türkçesini söyle
En son bı dost payfixte 50k bakiye var diyodu noldu o dostumuzaGecen dmden sövdüğüm adamı hatırladın mı enişte bin altıyuz muhabbetı şimdi konularda gezıyor para olsa bende alsam diye alıntılayacaktımda neyse dedim enişte
Bunun Türkçe yine gitti aw sana geçen anlattığım işler miMasebe bırogramı şirketlere kuruorz
MıhazebeBunun Türkçe yine gitti aw sana geçen anlattığım işler mi
Ama işin içinde katakulli var dimiMıhazebe
Kempıl kayıb amkEn son bı dost payfixte 50k bakiye var diyodu noldu o dostumuza