- 6,915
- 4,716
- 113
Katakulli ben isdersem olur şirketlerin bütün bilancosunu tek tusla silebilrm isdersemAma işin içinde katakulli var dimi
Katakulli ben isdersem olur şirketlerin bütün bilancosunu tek tusla silebilrm isdersemAma işin içinde katakulli var dimi
Mali müşavirler iyi goturuyor bizim bi abi var donu yoktu şimdi don fabrikası bile var iki imza çakıyor el altından goturuyorMıhazebe
Evet dostumuz arada para atıyordu haber vermeden kayiplardaKempıl kayıb amk
Sol Campbell in final de Barça ya attığı golü bilir misin dostKempıl kayıb amk
Senle iş yapılır dost senden olurKatakulli ben isdersem olur şirketlerin bütün bilancosunu tek tusla silebilrm isdersem
Sikerler seni öyle pişe yabarzanKatakulli ben isdersem olur şirketlerin bütün bilancosunu tek tusla silebilrm isdersem
Yav Birak bu işleri dost şirketler öyle tek tuşla silincek bilanço kaydı mi tutar sen git bı 6 ay hava al Manisa Kırkağaç ordan sinir karakoluna belki sehadetle günahlardan kurtulursun dostKatakulli ben isdersem olur şirketlerin bütün bilancosunu tek tusla silebilrm isdersem
Ben yabarsam skerler ama datayi baskasina verirsem o yabarsa para isderse skemezlerSikerler seni öyle pişe yabarzan
Sirketlerin serverini biz kuruorzYav Birak bu işleri dost şirketler öyle tek tuşla silincek bilanço kaydı mi tutar sen git bı 6 ay hava al Manisa Kırkağaç ordan sinir karakoluna belki sehadetle günahlardan kurtulursun dost
Belli olur senin verdiğin salakmi bunlarBen yabarsam skerler ama datayi baskasina verirsem o yabarsa para isderse skemezler
Adı üstünde şans parası, şans getirsin diye verilir zaten dostDost senin parayla işin yok sana 200 atsam nolur atmasam nolur
Server ne diyecem konu baya uzayacak aw tmmSirketlerin serverini biz kuruorz
Dost biz arsenalın kadrosunu ezbere sayarız neden bahsedıyorsunSol Campbell in final de Barça ya attığı golü bilir misin dost
Bergamp zamanı eboe varmiydiDost biz arsenalın kadrosunu ezbere sayarız neden bahsedıyorsun
Kalede seamın reyiz. Geri dörtlüde kempıl kolo ture sok bek aşli kol sağ bek ebue orta sahada ljunberg pires fabregas hleb ilerde henry bergkamb
Gecen 2 tane çekiliş kazandın abi daha ne kadar şans istiyorsyn ne olsun istiyorsun abiAdı üstünde şans parası, şans getirsin diye verilir zaten dost
Ömer silerim diyorsa siler kafası hep kötü işlere çalışıyor awTek tuşla bilanço mu silinir aw kamera kaydı mı bu