- 26,851
- 26,261
- 113
Dağıtım olacaksa alarm kuralımBane geldi Lakers maçı çok geç yoksa izlerdim
Dağıtım olacaksa alarm kuralımBane geldi Lakers maçı çok geç yoksa izlerdim
18de kalmasın şimdi ılık gotluBane geldi Lakers maçı çok geç yoksa izlerdim
Onu öğrenme şansın varmiOnu ben bilmiom onu masebeciler bilir
Yok ya 25 i de bulur18de kalmasın şimdi ılık gotlu
Aha 21 olduYok ya 25 i de bulur
Varsa bı 25 te bize atar mısın kralYok ya 25 i de bulur
Sektöre göre değişir oVergi ne kadar şuan karın ne kadarı vergiye gider tahmini
MobilyaSektöre göre değişir o
Programin ne siklikla yedekliceni de biz yaziorz ben sirketin serverina istedigimde girer silerm adam kendine ayri yedek aliyorsa da ben sildigmde yedeklerle kurtarmasi 1 gun surer o da yine zarar ama tabi ben böyle bir sey yaparsam iceri girerim işi iyice planlamam lazmYav kardeşim kullanılan programlar onları sürekli yedekliyor bu kadar basit mi o işler hangi devirdeyiZ
Sen büyük paraları yeni verdin dost 25 seni tatmin etmez 😂 sıkıcı oluyor yaşadım aynı duygulari😂Varsa bı 25 te bize atar mısın kral
Bi ara yüzde sekize düşmüştü ama şuan emin değilimMobilya
Daha askere gidemiyon aw işin ucunda hapis varsa yemezProgramin ne siklikla yedekliceni de biz yaziorz ben sirketin serverina istedigimde girer silerm adam kendine ayri yedek aliyorsa da ben sildigmde yedeklerle kurtarmasi 1 gun surer o da yine zarar ama tabi ben böyle bir sey yaparsam iceri girerim işi iyice planlamam lazm
Sen öyle sanıyorsun sadece otomasyon ne için var insandan kaynaklı hataları optimize etmek için senin haatana veya insiyatifine birakilcak işler değil onlar küçük bı işletmede kullanılan programlara bağlı belki ama büyük şirketlerde datalar öyle kalıcı silinmez bizde kullandık dost bizim zamanında çalıştığımız şirketlere girmek için millet 6 sayfa cv yaziyodu bu kumarin bacisini skyimProgramin ne siklikla yedekliceni de biz yaziorz ben sirketin serverina istedigimde girer silerm adam kendine ayri yedek aliyorsa da ben sildigmde yedeklerle kurtarmasi 1 gun surer o da yine zarar ama tabi ben böyle bir sey yaparsam iceri girerim işi iyice planlamam lazm
Simdi mac far mi bu geceDaha askere gidemiyon aw işin ucunda hapis varsa yemez
Yok bro bı LeBron kaldıSimdi mac far mi bu gece
LeBron yokmuş aw kadrodaDaha askere gidemiyon aw işin ucunda hapis varsa yemez
Var kim dedi yokLeBron yokmuş aw kadroda
Ben neyi oyle saniyorum yav mesela yedek parçaci osman abinin sahis sirketi bizde adam yazicidan cikti alamio elemanlari da kofti her seyi bana yaptırıyoSen öyle sanıyorsun sadece otomasyon ne için var insandan kaynaklı hataları optimize etmek için senin haatana veya insiyatifine birakilcak işler değil onlar küçük bı işletmede kullanılan programlara bağlı belki ama büyük şirketlerde datalar öyle kalıcı silinmez bizde kullandık dost bizim zamanında çalıştığımız şirketlere girmek için millet 6 sayfa cv yaziyodu bu kumarin bacisini skyim
..Var kim dedi yok
Yanlış bu dost var LeBron bet365 ten baktım şimdi yine var baremide 32.5