- 26,850
- 26,257
- 113
Aynen başka yok zaten bide çedi eşeği var :dGecen td yapan bumuydu la
Aynen başka yok zaten bide çedi eşeği var :dGecen td yapan bumuydu la
lebron 48 atmış awNeyse hadi görüşürüz beyler
Bunu sık sık tekrarla alışkanlık haline getirBir gün kaybolduk bütün kuponlar tutmuş 😀😀
Neden 50 atamamış diyecek insanlar var abilebron 48 atmış aw
aynen kardeşim haklısınNeden 50 atamamış diyecek insanlar var abi
Uyku düzenimi oturtmamı istemen çok güzel bir davranış Beni düşünmen hoşuma gitti 😀Bunu sık sık tekrarla alışkanlık haline getir
17 orandi verdiğim ikili yetişemedim benlebron 48 atmış aw
@dmitri 4.10 du oran ilk sana verdiğim ikili de 17 oran yapıyorduBir k at LeBron 40 atarina
aynen ben garanti olsun dedim düşürdüm baremi 4.7 orandan oynadım@dmitri 4.10 du oran ilk sana verdiğim ikili de 17 oran yapıyordu
Kac atti@dmitri 4.10 du oran ilk sana verdiğim ikili de 17 oran yapıyordu
Biri 25 atar 3.80 28 attıKac atti
Keşke öbür türlü de oynatsaydim sana 😅aynen ben garanti olsun dedim düşürdüm baremi 4.7 orandan oynadım
sağlık olsun kasayı basmasaydım küçük birşey oynardım yine diğer türlü de yatırım yapmak istemedim bir daha. Varmı gece için önerin ben daha bakmadımKeşke öbür türlü de oynatsaydim sana 😅
Analiz yapıyorum bakalimsağlık olsun kasayı basmasaydım küçük birşey oynardım yine diğer türlü de yatırım yapmak istemedim bir daha. Varmı gece için önerin ben daha bakmadım
Düzgün yapAnaliz yapıyorum bakalim
Meksika bayanlardan kasasını ikiye katladık sabaha karşı napalım dahaKeşke öbür türlü de oynatsaydim sana 😅
Bu gece uyusam mı uyumasam mı kararsız kaldımMeksika bayanlardan kasasını ikiye katladık sabaha karşı napalım daha
Ben yatarBu gece uyusam mı uyumasam mı kararsız kaldım
Benim 2 kupon yattı ben yatamıyorum moralime bozukeBen yatar