- 34,552
- 19,153
- 113
Siakam asist sayı ribbaunt 37.5 üst baya bankosiakam kaç üst atar sence ve holi kaç üst atar sence
Siakam asist sayı ribbaunt 37.5 üst baya bankosiakam kaç üst atar sence ve holi kaç üst atar sence
Resital kim@resital bı roll yaptır bea
Gonlu zengın bı arkadasResital kim
Apo iyidirGonlu zengın bı arkadas
holidayin 30 atarı 5.30 çok cazip geliyor yaSiakam asist sayı ribbaunt 37.5 üst baya banko
Vodafone bozum nasıl yapcaz bi o kaldı onuda patlatim ay sonu kol gibi fatura gormek ıstıyorumGonlu zengın bı arkadas
Ben anlamam onlardan dostVodafone bozum nasıl yapcaz bi o kaldı onuda patlatim ay sonu kol gibi fatura gormek ıstıyorum
Toroya bence atamazholidayin 30 atarı 5.30 çok cazip geliyor ya
Lillarda güven bugün bence 35 atari az atacaksın 40 atari mantıklıholidayin 30 atarı 5.30 çok cazip geliyor ya
Uyu lütfen
deplasmanda 40 atarı yokki lillardınLillarda güven bugün bence 35 atari az atacaksın 40 atari mantıklı
Dost hiç uykum yok biliyon muUyu lütfen
Bugün onu savunacak murray yok hyland var savunma yönü baya düşük savunma yapmıyordeplasmanda 40 atarı yokki lillardın
güvenemedim ya holiye sıcağımBugün onu savunacak murray yok hyland var savunma yönü baya düşük savunma yapmıyor
takımlardaki eksiklere nereden bakabilirim acaba?Bugün onu savunacak murray yok hyland var savunma yönü baya düşük savunma yapmıyor
Flashscore de var dost ama bazen yanlış veriyorlartakımlardaki eksiklere nereden bakabilirim acaba?
takımlardaki eksiklere nereden bakabilirim acaba?