- 25,670
- 23,771
- 113
Be
Malesef bi tık üstü yok yegenimDayı nişantaşı sana dar gelir artık daha elit bir yer yok mu
Malesef bi tık üstü yok yegenimDayı nişantaşı sana dar gelir artık daha elit bir yer yok mu
ülke değiştr dostBe
Malesef bi tık üstü yok yegenim
Her zaman bankomuz var dost egleniyon mu bizimle@Enişte canlıda 1.85 iki oran arası bankon varmi
Bı bak dost frebet var başkentin yanına birşey ekleyip atalimHer zaman bankomuz var dost egleniyon mu bizimle
Eyvallah dostArkana yaslan kendi koyduğunu takip et buna gerek yok dostEkli dosyayı görüntüle 299642
Boston kolay kaybetmez DNA karında var kazanmak ayrıca NBA burası herşey olabiliyorBeyler çabuk gelin
Tatum yok
Siakam Show yapar veya Toronto ezer olmadı Toronto toplam sayı üst nasıl gider acaba Boston ın uzun bi aradan sonra kaybetme maçı diyebilir miyiz
Benim maçlarda ter gidiyor zatenTersten geldi dost deplasman 3 maçta da üstünden geçmiş evin sende hiç kısmet yok
Boston u taşıyan brown ve bir numarası tatum ve bı gece tatum yok nasıl kaybetmez kim kazandıracakBoston kolay kaybetmez DNA karında var kazanmak ayrıca NBA burası herşey olabiliyor
O çok dengesiz İndiana daki gibi değil burada çok gölgede kalıyorBrogdon shov yapacak 20 atari 2.80
Toro alabilir ama bence hala favori boston bostonu benci yeter benceBoston u taşıyan brown ve bir numarası tatum ve bı gece tatum yok nasıl kaybetmez kim kazandıracak
Tako nereye gittiTakobey de gitti valenciennes de yok ortada iyice tadı kaçtı buraların @Enişte
Brown dışında skorer olacak oyuncu yok Toronto da siakam çok kötü 3 maçtır böyle giderse sıkıntıToro alabilir ama bence hala favori boston bostonu benci yeter bence