- 34,552
- 19,153
- 113
Toroda gerçek anlamda bir yıldız yok dost hepsi orta ve kötü düzeyde oyuncular bostonda da şuan öyle ortada maç olurBrown dışında skorer olacak oyuncu yok Toronto da siakam çok kötü 3 maçtır böyle giderse sıkıntı
Toroda gerçek anlamda bir yıldız yok dost hepsi orta ve kötü düzeyde oyuncular bostonda da şuan öyle ortada maç olurBrown dışında skorer olacak oyuncu yok Toronto da siakam çok kötü 3 maçtır böyle giderse sıkıntı
Adamın teki geldi bütün konulara küfür yardırdı bizim takoya da salladı. O da süresiz yemezse bir daha girmem buraya dedi. Bir daha da uğramaz artıkTako nereye gitti
Kim küfür etti laAdamın teki geldi bütün konulara küfür yardırdı bizim takoya da salladı. O da süresiz yemezse bir daha girmem buraya dedi. Bir daha da uğramaz artık
Gelir sınırı gecinceAdamın teki geldi bütün konulara küfür yardırdı bizim takoya da salladı. O da süresiz yemezse bir daha girmem buraya dedi. Bir daha da uğramaz artık
İzliyorum bakalım nolucakBoston u taşıyan brown ve bir numarası tatum ve bı gece tatum yok nasıl kaybetmez kim kazandıracak
Shellac banladı. Dengesizin biri ilk defa gördün karı adıyla girmiş zatenKim küfür etti la
Bizede salladı mı dostShellac banladı. Dengesizin biri ilk defa gördün karı adıyla girmiş zaten
Ağır küfretti kanka pek sanmıyorum. Benimde yakın böyle giderse..Gelir sınırı gecince
300₺ gelirse çekiliş konusunda direkt takoya 300₺ üzerinden salladı o da süresiz banlanmazsa gelenin diye başladı açtı ağzını yumdu gözünüBizede salladı mı dost
Siakam toparlarsa Toronto kesin alır da kötü başladıİzliyorum bakalım nolucak
İlgilenmiyorum dost bol şans300₺ gelirse çekiliş konusunda direkt takoya 300₺ üzerinden salladı o da süresiz banlanmazsa gelenin diye başladı açtı ağzını yumdu gözünü
Savunması iyi bi takım bazen çok katı oluyorlarToroda gerçek anlamda bir yıldız yok dost hepsi orta ve kötü düzeyde oyuncular bostonda da şuan öyle ortada maç olur
Jaylen iyi başladı ya ortada gidiyoSavunması iyi bi takım bazen çok katı oluyorlar
Yarın bir gün bize de birileri sallarsa 3 gün inziva molası alır en fazla bilgin olsunİlgilenmiyorum dost bol şans
Açıldı TorontoJaylen iyi başladı ya ortada gidiyo
İşe başlayınca inziva molamı kendim vericem zaten dost herşeyi tadında bırakmak lazım kabak tadı veriyor yoksaYarın bir gün bize de birileri sallarsa 3 gün inziva molası alır en fazla bilgin olsun
Bende yarından itibaren süreyi azaltıyorum sonra sonsuza dek inziva.İşe başlayınca inziva molamı kendim vericem zaten dost herşeyi tadında bırakmak lazım kabak tadı veriyor yoksa
Niye agliyon dostYaprak dökümü 🥺
Herkes gıdecem dıyoNiye agliyon dost