- 34,552
- 19,153
- 113
Dost yemin ediyorum yakında kafayı tam siyircaz aw nasıl uyudum nasıl uyandım anlamadım huzur sıfırGol oldu zaten dost iptal ettiler
Dost yemin ediyorum yakında kafayı tam siyircaz aw nasıl uyudum nasıl uyandım anlamadım huzur sıfırGol oldu zaten dost iptal ettiler
Boşa zaman kaybetmeyelim diye ilk adımı enişteye attırrdık dostDost yemin ediyorum yakında kafayı tam siyircaz aw nasıl uyudum nasıl uyandım anlamadım huzur sıfır
sıkıldık yaw yatmaktan sürekli nişantaşılı dayım hep derdi bu çapsızlık ne zaman bitecek onda bitti bizde devamBoşa zaman kaybetmeyelim diye ilk adımı enişteye attırrdık dost
Üçlüye baksana kıyamet alameti gibi dost
Daha da gelmezAlperenin td 8 orana kadar çekmişler adam asistçi oldu
jalen green ve kevin porter yok gordon geçen maç sakattı bu maç nasıl oynayacağı soru işareti ondan pas dağıtacak adam kalmadıAlperenin td 8 orana kadar çekmişler adam asistçi oldu
Oyunu üzerinden oynamaya başlıyorlar abim normalAlperenin td 8 orana kadar çekmişler adam asistçi oldu
Ilk td yapdigi zamanlar td orani yokdu double vardi onlarda 4 5 di bi anda cok farkli konumlara gecdi couk.gecen 40 ksuur istatistik yapdi.eskiden 20 25 aciliyordu artik 35den asagi acilmiyorAlperenin td 8 orana kadar çekmişler adam asistçi oldu
BankoBogdanovıc sayı asıst rıb 28.5 ust
İzdivaç da yapabilirsin😀😀Bizde inzivaya cekilecez sarmiyor artık stres sıkıntı üstüne forumdaki haksızlığa gelemiyoz
Naber kankiİzdivaç da yapabilirsin😀😀
Iyi senden naber.. buranın kara asi sukes nerlerde yok piyasadaNaber kanki
Parayı vurdu tatile çıktı herhalde öz dayımIyi senden naber.. buranın kara asi sukes nerlerde yok piyasada
Zaten cok nadir deniyor o kardes.cogu mac denemiyor.ama denedimide sokuyor niye denemiyor anlam vermek zorAlperen Şengül deşifre oldu ne güzel 1-2 3lucluk atıp 3.57 oranı tertemiz koyuyorduk cebe adam son 3-4 maçtır 3luk denemiyor bile 🙂🙂
Bu arada bizim konunun zamanı geldi yarın bir gün başlarız @Hayatindibi vallaha çok ihtiyaç var inşallah bu hafta yatar para 😔Zaten cok nadir deniyor o kardes.cogu mac denemiyor.ama denedimide sokuyor niye denemiyor anlam vermek zor