- 59,502
- 26,737
- 113
O değilde doğuş iki asist daha yapsa hayatında ilk defa tb yapacakmış üzüldüm adamaKoç hatası da var biraz +30 sayı atmış adamı son çeyrek kenarda tutuyosun 2-3 dk kala oyuna aliyosun
O değilde doğuş iki asist daha yapsa hayatında ilk defa tb yapacakmış üzüldüm adamaKoç hatası da var biraz +30 sayı atmış adamı son çeyrek kenarda tutuyosun 2-3 dk kala oyuna aliyosun
Oynamaya niyeti olsa yapardı son 2-3 dk acayip saçmaladı dacka 12 fark oldu bi ara sonra tempo düşürmeye falan çalıştı değişim işler olduO değilde doğuş iki asist daha yapsa hayatında ilk defa tb yapacakmış üzüldüm adama
Sonuçta kasa kazandı sonuç bu ne kadar konuşsak ta boşOynamaya niyeti olsa yapardı son 2-3 dk acayip saçmaladı dacka 12 fark oldu bi ara sonra tempo düşürmeye falan çalıştı değişim işler oldu
Resme bak ya 😡@Daimon @Shellac takas gerçekleşti benim için hayal kırıklığı oldu lakerda gitseydi keşke varsa bi konunuz alırız
Ekli dosyayı görüntüle 304052
@Daimon @Shellac takas gerçekleşti benim için hayal kırıklığı oldu lakerda gitseydi keşke varsa bi konunuz alırız
Ekli dosyayı görüntüle 304052
Tebrikler dostEkli dosyayı görüntüle 305019
Siakamda üçüncü periyotta geldi
Keyif yok, uyku yok, vakit öldürüyoruz ..
Hepsini anladimda 20 sn kala top sendeyken 3luk yemeyi nasil becerdin.inanilmaz bi is olmas.gecen sene benzer galibiyeti ny yada was almisti
Bol şanslar dostShai 42.5+ Total
Lillard 49.5+ Total
Klay 4.5+ üçlük
@6.13