- 34,552
- 19,153
- 113
Nbayin resmi sitesinde anket vardı hala varmı bilmiyomOyları nerden kullanacağız
Nbayin resmi sitesinde anket vardı hala varmı bilmiyomOyları nerden kullanacağız
Herkes oy kullanamaz zannetmiyorum öyle bir şey olsa her sene kesin bir Çinli oyuncu seçilir. Ya da Hindistanlı.Nbayin resmi sitesinde anket vardı hala varmı bilmiyom
Hangi site bu ekliyorEkli dosyayı görüntüle 291976
Para yatırmak için siteye girdik karşımıza çıkana bakın tostlar
Vip olmakta zor iş 🤣
Oyları nerden kullanacağız
Anket sadece bu halk secmiyor sadece tahmin yapiyorlarHerkes oy kullanamaz zannetmiyorum öyle bir şey olsa her sene kesin bir Çinli oyuncu seçilir. Ya da Hindistanlı.
Ufaktan çeviriyorum dost oyuncu bahsine girmiyim hiç@Distin Craig 16.5 oyna rahat ol durant te çok formda oynanır ama Craig günün bankosu bence
Adamım markkanen 😀😀 Distin bak al bunu al al al 😀Bu gece
Ante
Markkanen
Durant denenir gibi
Çok sıkıntılı orlando iy handi-2 oran iyidiUfaktan çeviriyorum dost oyuncu bahsine girmiyim hiç
Orl 57.5 üst dedik ilk çeyrek gidim izliyim gelir inş aw
İzleyelim bence gelir eskisi gibi deil orlandoUfaktan çeviriyorum dost oyuncu bahsine girmiyim hiç
%0.2 payımı ayır fix:121212121212122 😀❤🔥Ufaktan çeviriyorum dost oyuncu bahsine girmiyim hiç
Orlando rahat yener benceÇok sıkıntılı orlando iy handi-2 oran iyidi
Doğu Karması olmamış ama 😁😁 normal NBA takımı gibiBöyle bi kadro olsa ya dksjsjs
Was oranı güzel neden was a 2 küsür açmışlar anlamadım karşıda skorer yokOrlando rahat yener bence
Görmek isteyip gorecegımzı tüm oyuncuları ekledım 😂Doğu Karması olmamış ama 😁😁 normal NBA takımı gibi