Her çevrim/yatırım sonrası ya da her gün sonunda formu tekrar doldurmam gerekiyor mu?
*Hayır, formu bir kez doldurmanız yeterli. Her açıklanan günde slot alanındaki çevrimleriniz etkinlik başından sonuna kadar hesaplanmaktadır. Örneğin X üye 11 Haziran'da 3700 TL'lik slot alanında çevrim yaptı, 12 Haziran'daki listede bir önceki günün çevrimleri dikkate alınacak 3700 / 500 = 7 çekiliş hakkı olarak açıklanacak. 12 Haziran'da da 800 TL çevrim yaptı, 13 Haziran'daki listede toplam 4500 TL çevrimi olduğu için bileti 9 olarak güncellenecektir.
500 TL para yatırdım slot oynadım, 1 bilet mi alacağım?
*Para yatırmanız üzerinden bilet verilmez, slot alanında yaptığınız çevrim dikkate alınmaktadır. 500 TL para yatırma ile 5.000 TL slot alanında çevrim yapmanız durumunda 10 bilet alabilirsiniz.
Bonus ve gerçek para karışık oynadım, çevrimlerim eksik bence?
*Slot alanında bonusla yapacağınız çevrimler dahil edilmemektedir. Sadece gerçek para ile yapacağınız her 500 TL'lik slot çevrimi için 1 bilet alabilirsiniz.
Çekiliş nasıl olacak?
*Online çekiliş araçları üzerinden yapılacak, en büyük ödülden küçüğe doğru devam ederek çekiliş gerçekleştirilecektir. Üyenin çekiliş hakkı kadar ID çekiliş listesine yazılacak, kazanan ID bir sonraki çekiliş listesinden silinerek yeni çekiliş yapılacaktır.
Ödüller için herhangi bir çevrim şartı var mı?
*Hiçbir çevrim şartı bulunmamaktadır, doğrudan çekilebilir bakiye olarak eklenecektir.
Çekiliş sonuçları ne zaman açıklanacak?
*19 Haziran gün içerisinde çekiliş sonuçları açıklanacak, 3 iş günü içerisinde de ödüller hesaplara tanımlanacaktır.