- 6,792
- 5,800
- 113
çekiliş süresi doldu dayım yarın çekilecek form doldurup vbet çekiliş konusuna ID bırakmam lazımdı daha geçti dert etme 😩😄emekliyim cok şükür kardeşim darısı sizin başınıza diyelim
çekiliş süresi doldu dayım yarın çekilecek form doldurup vbet çekiliş konusuna ID bırakmam lazımdı daha geçti dert etme 😩😄emekliyim cok şükür kardeşim darısı sizin başınıza diyelim
sorun diyil evallah kardeşimçekiliş süresi doldu dayım yarın çekilecek form doldurup vbet çekiliş konusuna ID bırakmam lazımdı daha geçti dert etme 😩😄
Biletler biletix'te.arkadaşlar hayırlı geceler bu biletleri nerden görebiliyoruz bilgi verebilirmisiniz biletimiz varmi yokmu
Barancım sana güzel bişey çıkarsa payımız ne olacak ordanbayram olduğu için 3 gün toplu hesaplandı vbet çalışanları ile bodrum katta site yönetenler aynı değil onların özlük hakları var her gün hesaplanması ile üç günlük hesaplanması arasında bir fark yok eksik hesaplanmadığı sürece ayrıca emin olabilirsin vbeti genel anlamda sevmem şirket politikaları bana nedense hep ters düşüyor 😅 desteğe ben tıklayınca anında bağlanıyor bugüne kadar hiç beklediğimi görmedim. bilet konusunda eğer çekilişi forum yapacaksa zaten bana çıkmaz çünkü hep aynı kişilere çıkıyor eğer vbet yapacaksa da gönlüm rahat şekilde sonucunu beklerim her ödülü eklemek 1 dakika demek kolaya kaçmaktır bu çapta işlem hacmi olan bir sitede en ufak şeyin elli tane onayı izni vardır diye düşünüyorum maksat heyecan olsun ya zaten 50k kafadan kaybetmişim bilet ayağına ödül önemli değil amaç eğlenmek olsun 😓😅🥹
komik desen değil , yanlış anlaşılabilir bir mesaj niye yazdın bu mesajıÇekiliş yapıldı ödüller eklendi bile
Anlamaya çalışıyoruzkomik desen değil , yanlış anlaşılabilir bir mesaj niye yazdın bu mesajı
İns sana çıkar dost bizde 14-15 bilet var zannetmiyorum çıkmasını50 k bana çıkarsa 10 kişiye 500 dagitcam
O zaman ben şimdiden geçmiş bayramını kutlayim50 k bana çıkarsa 10 kişiye 500 dagitcam
Bana ciksrsa 5 k bende dagiticam50 k bana çıkarsa 10 kişiye 500 dagitcam
Belli değil daha son biletler açıklanmadı bnm fazla cevrimde yok az bilet eklencekSaati belli mi çekilişin dostlar
Bizimde 50k hayat kurtarir 25 cikarsa yine kumara kaliyoz sıkinti50 çıkmaz 25 cikarsada 2 kişiye vbet adına dagitacam 25 den asası kurtarmaz Cuma günü 17 k ödeme var
Diğer kapalı konuda mı açıklanacak yoksa burda mıBelli değil daha son biletler açıklanmadı bnm fazla cevrimde yok az bilet eklencek