- 18,083
- 10,035
- 113
Olasılık zaten oyleBen hiç bir sekilde min 100 bileti olmayan birine nedense cıkacağını düşünmüyorum kazanan 24 kisinin min 100 biletli olcağını tahmin ediyorum nedense
Olasılık zaten oyleBen hiç bir sekilde min 100 bileti olmayan birine nedense cıkacağını düşünmüyorum kazanan 24 kisinin min 100 biletli olcağını tahmin ediyorum nedense
Bak hemen üstüne alındıBir şeyleri zorluyorsun gibime geldi
Kral benimki tamamen hissiyat cıkmaz demedim düşünmüyorum dedim öyle hissettimYo ekonun betgit bilet çekilişinde adamların 20 30bin bileti oluyor onlara çıkmadı 9 bileti olana 750bin tl çıktı mesela şans işi
Hadibakam bolsans herkezeSelamlar,
Çekiliş listesi birazdan paylaşılacak gün içinde de çekiliş gerçekleştirilecektir, kazananların ödülleri de 2 gün içerisinde tanımlanmış olur. Bilginize.
Türkiye maçı skor bilenlere eklemeler niye hala olmadı 8 kişi bilmiş 3 dakikalık iş kamu dairesi onaylı freebet mi eklenecek acabaSelamlar,
Çekiliş listesi birazdan paylaşılacak gün içinde de çekiliş gerçekleştirilecektir, kazananların ödülleri de 2 gün içerisinde tanımlanmış olur. Bilginize.
şu kadar kişiden bı sen akıllısınDoğru dedin çoğu akıl yoksunu idrak edemiyor ciddiye alıyor 😂
ben dedim böyle olur diye. sabrın sonu selamet. bol şans herkeseyarın öğlen listeyi yayınlar akşama çeker cuma yatar. daha önce hep böyle oldu
İki gün çok değil mi kanka hemen yatırın hemen basak işte ekonomi yürüsün 😃Selamlar,
Aleyküm selam canimSelamlar,
Çekilişi Telegram çekilişleriniz gibi sadece liste şeklinde mi paylaşacaksınızSelamlar,
Engec yarın aksama eklenir bu akşamda ekleyebilrlerİki gün çok değil mi kanka hemen yatırın hemen basak işte ekonomi yürüsün 😃
Kankamla öyle canım cicim bir daha görmek istemiyorum gülümAleyküm selam canim
Sanada aleykum selam canim🤣🤣🤣🤣Kankamla öyle canım cicim bir daha görmek istemiyorum gülüm
Sana canım diyemem can bedende az durur 🤣Sanada aleykum selam canim🤣🤣🤣🤣
Prosedür bu şekilde, her etkinliğin kurallar ve şartlarında tanımlanma süreleri belirtiliyor. Memnun olmadıklarınıza katılmayabilirsiniz.Türkiye maçı skor bilenlere eklemeler niye hala olmadı 8 kişi bilmiş 3 dakikalık iş kamu dairesi onaylı freebet mi eklenecek acaba
Vbet destek öz kardeşimizdir canı ne zaman isterse o zaman eklesin hakkımız helaldir ona her zaman cubiEngec yarın aksama eklenir bu akşamda ekleyebilrler
Üstüme alınsam buralarda olmazdınBak hemen üstüne alındı
Prosedür var işte dost bende orda katılım linki varmış Google dan onu görmeden konuya İd 2-1 skor yazmışım baktım @butragueno sadece İd yazmış ulan dedim skor yazmamış enayi bu yazmadıysa kesin katılım forumu vardıTürkiye maçı skor bilenlere eklemeler niye hala olmadı 8 kişi bilmiş 3 dakikalık iş kamu dairesi onaylı freebet mi eklenecek acaba