- 87,866
- 47,752
- 113
231 bitti awk barwm hic 226yi gecmemisti deli gibi attilar son 4 dk.caylarlar iyi cikdiAynen 😼
231 bitti awk barwm hic 226yi gecmemisti deli gibi attilar son 4 dk.caylarlar iyi cikdiAynen 😼
He seven sende demi yeni askerden qelenleriYedekler askerden gelmıs gbıydı
Tebrikler ekoTerbiyeler kardo 9 sene önce winledi
@VECNA
İyi valla o çok koymustu 32 sayıdan nasıl düştü fark anlam veremiyorum miami hep böyle bu takım 7 8 kişilik rotasyonu var bu yuzden hep konferans finalinde kaliyorlar birisi sakatlandi mi bitti gecen sene hero yoktu aynısı olduKayıp bonusu ile hallettim onu zaten 13 atmıştım 10700 çekeceğim
Teşekkür ederim knk 🏀Terbiyeler kardo 9 sene önce winledi
@VECNA
Valla Minnesota asları bıraksın çaylaklar ile oynasınCaylaklar saglam atti
Bana ne Dion kardo param olsa bende alsam 😆😆Tebrikler eko
Aynen 4 dkka 35 sayiValla Minnesota asları bıraksın çaylaklar ile oynasın
Son periyota yedek çıkma olayı aklıma gelmedi yoksa oynamazdmİyi valla o çok koymustu 32 sayıdan nasıl düştü fark anlam veremiyorum miami hep böyle bu takım 7 8 kişilik rotasyonu var bu yuzden hep konferans finalinde kaliyorlar birisi sakatlandi mi bitti gecen sene hero yoktu aynısı oldu
Kesersem sonun böle olur🫄Kes eko
Vallahi parmaklar tutmuyo 😁😁😂😂Betkolikte maç kadar kanser etmesin hemen ödesin
Payco ile maksimum 50 K imiş verdim şimdiBetkolikte maç kadar kanser etmesin hemen ödesin
Gece çekimleri minumum 1 saat maksimum 3 saatte ödüyordu bana bazen de 2 dk belli olmuyor bu site yaBetkolikte maç kadar kanser etmesin hemen ödesin