- 7,336
- 1,525
- 113
Fark acık ya dost mecburen denim amaclı soktuSon periyota yedek çıkma olayı aklıma gelmedi yoksa oynamazdm
Fark acık ya dost mecburen denim amaclı soktuSon periyota yedek çıkma olayı aklıma gelmedi yoksa oynamazdm
Hayırlı olsun dostumPayco ile maksimum 50 K imiş verdim şimdi
İntikam dadlu yenen yemek olur oradan qetire qir oraleti soylermsn kardo başıma aqrilar qirdi maçı takıp etmektenTeşekkür ederim knk 🏀
3 per çok fark oldu ben 13 14 le son pere girerse gelir diyordum 27 ile mi ne girdi sonra zaten hiç oynatmadi olacağı varmış burdan daha güzel kazanç geldi win winSon periyota yedek çıkma olayı aklıma gelmedi yoksa oynamazdm
Max 50 sonra crkimler aradı saat kuralı ne kadar 1 saat miPayco ile maksimum 50 K imiş verdim şimdi
EyvallahTebrikler dost.tekrar tekrar.güzel rol oldu @VECNA
Ort. 30 dkGece çekimleri minumum 1 saat maksimum 3 saatte ödüyordu bana bazen de 2 dk belli olmuyor bu site ya
Benimde eller gitti banada takma el söyle ekooİntikam dadlu yenen yemek olur oradan qetire qir oraleti soylermsn kardo başıma aqrilar qirdi maçı takıp etmekten
Zort limit doldu payconunda hemen yeni uyqulama qec 😆😆Payco ile maksimum 50 K imiş verdim şimdi
Ben bu grupta sadece ultrabette oynuyorum hiç sıkıntı yapmadı şimdiye kadarGece çekimleri minumum 1 saat maksimum 3 saatte ödüyordu bana bazen de 2 dk belli olmuyor bu site ya
EvetMax 50 sonra crkimler aradı saat kuralı ne kadar 1 saat mi
Kanka den Azeri misin öyle yaziyon daİntikam dadlu yenen yemek olur oradan qetire qir oraleti soylermsn kardo başıma aqrilar qirdi maçı takıp etmekten
Dost allah daha cok versin gözü olanın gözü ciksinEyvallah
Dost forumun sahibi o😂Kanka den Azeri misin öyle yaziyon da
Tebrikler reisim şansın daim olsun. Bu gece zorlama bence daha uyu dinlen.Ort. 30 dk
Sorun değil wonladı ya zabaha gelsin isterse
Takma el stoqu bitmiş ayak olurmu?Benimde eller gitti banada takma el söyle ekoo
Bende aynen betkolik setrabet bunlarda iyidir 1 defa bile sorun yaşamadımBen bu grupta sadece ultrabette oynuyorum hiç sıkıntı yapmadı şimdiye kadar