- 2,119
- 7,183
- 113
HimmmmmmmmmMax var
HimmmmmmmmmMax var
O kolay merak etmeİstersen sen ulasicagin arkadaslar için şimdiden ulaş yarın da çekim zamanı gönderirsin dost benvr en mantıklısı bu
Sen çözersin,🥰Himmmmmmmmm
Betkolik ne durumda dostHimmmmmmmmm
Bro yanlis bilmiyorsam o betkolikde ultrabet grubunda eger oyleyse oda iptal ederKayıp bonusu ile çekim vermiştim
Demek öle kendileri kadındı🙄Himmmmmmmmm
sabah 9:30 da herkese ulaşmaya calismaktansa şimdiden ulassin ki yarin işini kolaylastirir emin ol onu dedigimi herkes anladıHocam adam bir parayı sağlama alsın önce gerisini halleder zaten
Reis kafanı yorma sabir en büyük silahdırO kolay merak etme
BakicizzSen çözersin,🥰
Peki öyle olsunsabah 9:30 da herkese ulaşmaya calismaktansa şimdiden ulassin ki yarin işini kolaylastirir emin ol onu dedigimi herkes anladı
AynıBetkolik ne durumda dost
Kayıp bonusunun maxi var sanırım dediği gibi @SULLY nınO kolay merak etme
Evet aynı grupBro yanlis bilmiyorsam o betkolikde ultrabet grubunda eger oyleyse oda iptal eder
Tenisime limit koymuş götler ulan hep yüksek oynuyodum ne güzel ya max 2 Kya izin veriyoBakicizz
En geç 3.46 da gelecek çekim
Çok aktif oynuyonmu bilmiyorum ama bu ultrabet betkolik çok iyi siteler değil gibi reis napcaklari belli olmuyor bonus falanmi aliyorsunda burayı tercih ediyonUltrabett iptal etmiş çekim yapabilmek için gün içinde (saat 9.30 dan sonra) desteğe bağlanın diye
Ne kadar olabilir ki zaten 13 yatırmisim 10700 çekim verdimKayıp bonusunun maxi var sanırım dediği gibi @SULLY nın
Yok almıyorum limit iyi olduğu içinÇok aktif oynuyonmu bilmiyorum ama bu ultrabet betkolik çok iyi siteler değil gibi reis napcaklari belli olmuyor bonus falanmi aliyorsunda burayı tercih ediyon
Pen7 bu arkadasjn oynadıqin siteleri qorsen kafalari bozan 😆😆Çok aktif oynuyonmu bilmiyorum ama bu ultrabet betkolik çok iyi siteler değil gibi reis napcaklari belli olmuyor bonus falanmi aliyorsunda burayı tercih ediyon