- 7,336
- 1,525
- 113
Muhtar amca oyum sana ateşle birseyler skdkdj😂Uzaaa muhtar olursam ayda bir çelik don alıp satıp @penalti ya bascak
Muhtar amca oyum sana ateşle birseyler skdkdj😂Uzaaa muhtar olursam ayda bir çelik don alıp satıp @penalti ya bascak
Hoca abuzer komurcu sinir tanbonu şuan ne oynasa tersi geliyo😃😂😂Oy verecek diye belirtelim akram cim
Kalbi sikisanlar çıksın kasıyor buraOy verecek diye belirtelim akram cim
Uzaaa kabile aday adayı bile olamanMuhtar amca oyum sana ateşle birseyler skdkdj😂
Muro hacımıymış ne zaman hacı olmuşYoh hacı muro
Yaw tam olarak bulamiyom kapiyı ne tarafta amcaUzaaa kabile aday adayı bile olaman
Dost onda ne varkiUltrabett iptal etmiş çekim yapabilmek için gün içinde (saat 9.30 dan sonra) desteğe bağlanın diye
Anlatamam şuanda snra bağlanınMuro hacımıymış ne zaman hacı olmuş
¿Hoca abuzer komurcu sinir tanbonu şuan ne oynasa tersi geliyo😃😂😂
Ben bişi demiyorum noktaUltrabett iptal etmiş çekim yapabilmek için gün içinde (saat 9.30 dan sonra) desteğe bağlanın diye
Kayıp bonusu ile çekim vermiştimDost onda ne varki
Ufaksa sabah hallet🙄Kayıp bonusu ile çekim vermiştim
HaydaUltrabett iptal etmiş çekim yapabilmek için gün içinde (saat 9.30 dan sonra) desteğe bağlanın diye
İstersen sen ulasicagin arkadaslar için şimdiden ulaş yarın da çekim zamanı gönderirsin dost benvr en mantıklısı buUltrabett iptal etmiş çekim yapabilmek için gün içinde (saat 9.30 dan sonra) desteğe bağlanın diye
Max varKayıp bonusu ile çekim vermiştim
Hocam adam bir parayı sağlama alsın önce gerisini halleder zatenİstersen sen ulasicagin arkadaslar için şimdiden ulaş yarın da çekim zamanı gönderirsin dost benvr en mantıklısı bu
Dost adam yollar zaten şuan parasini alsinİstersen sen ulasicagin arkadaslar için şimdiden ulaş yarın da çekim zamanı gönderirsin dost benvr en mantıklısı bu
Sadece bana ulasacakmjs.bekleme yapmayın 😝😝🥱İstersen sen ulasicagin arkadaslar için şimdiden ulaş yarın da çekim zamanı gönderirsin dost benvr en mantıklısı bu