- 3,363
- 1,444
- 113
Beyler benden size tavsiye 50 TL niz varsa albibet e atın 50 ye 50 nakit alın anapara 1.25 bonus 1.50 tek çevrimli uğraşmayın böyle sitelerle
Bende axbet i 3 kez öğle dolandirdim )) üç hesap yaptım farklı ip den cakmadilar vip üye die onları tavsiye ettim aradılar eklediler 3 hesapdan 400₺ den 1200 TL çektim her gün arıyorlar ne zaman yatırım yaparsınız die siktiri bastım artık aramıyor gotlerHugodan benimde aradılar 50 bonus yüklediler 200 çekebilirsiniz dediler rulette 200 yaptım çekim verdim çekim gelirse 5 k yatiracam dedim geldi 200 yarım saat sonra hangi yöntemle yatıracaksiniz diye aradılar sizin gibi sitelerden bonus alır çekerim sağlam sitelere atarım dedim 200 attım best10 1400 çektim ilaç gibi geldi la
Banada sürekli nwatsaptan yazıyorlar cevap bile vermiyorum.bugünde hugobetten aradılar. bu ne ya herkes site açıyor . bırakın allah aşkına forumun güvenilir sitelerinden oynayın. yakında alf bet, kurabiyecanavarıbet açarlar
İyi etmişsin.hep onlarmi dolandiracaklar.Bende axbet i 3 kez öğle dolandirdim )) üç hesap yaptım farklı ip den cakmadilar vip üye die onları tavsiye ettim aradılar eklediler 3 hesapdan 400₺ den 1200 TL çektim her gün arıyorlar ne zaman yatırım yaparsınız die siktiri bastım artık aramıyor gotler
Site dolandırıcı100 yaptık da 50 yatırılirmi bilemedim
Site dolandırıcıDolandırıcı arkadaşlar canlidestekten engelledi
Site dolandırıcıDolandırıcı arkadaşlar canlidestekten engelledi
Link atarmisin dostBeyler benden size tavsiye 50 TL niz varsa albibet e atın 50 ye 50 nakit alın anapara 1.25 bonus 1.50 tek çevrimli uğraşmayın böyle sitelerle
Bulamadım öğle bir bonus dostBeyler benden size tavsiye 50 TL niz varsa albibet e atın 50 ye 50 nakit alın anapara 1.25 bonus 1.50 tek çevrimli uğraşmayın böyle sitelerle