- 1,369
- 2,652
- 113
35dk sonunda geldi çekim
benımde bakıye 950 oldu şimdı 200 yatırıp çevirip 500 mu çekecem yoksa sınırsızmı anlamadım35dk sonunda geldi çekim
oyunlar açılıyomu sende bende gittibenımde bakıye 950 oldu şimdı 200 yatırıp çevirip 500 mu çekecem yoksa sınırsızmı anlamadım
açık knkoyunlar açılıyomu sende bende gitti
bende hiçbiri açılmıyo 💀açık knk
ben pc uzerınden bağlandımbende hiçbiri açılmıyo 💀
500 yapıyorsun 200 TL yatırıyorsun 200 TL'yi bir kere çeviriyorsun çıkan sonucun toplamını çekebilirsin.cekim şartından hicbisi anlamadım bir kere acıklayabilecek bir müslüman var mı min şartı var mı
usta maksimum 500 TL kazanıyorsun bonustan sonra 200 TL yatırıyorsun onu 1,30 ile bir kere çeviriyorsun 500+ yatırdığın paradan ne kazanırsancekim şartından hicbisi anlamadım bir kere acıklayabilecek bir müslüman var mı min şartı var mı
200 bulursam bende çekim vereceğim kazancın daim olsunsite sağlam 1250 tl çekımım gelmış
starlight iyiydiHangi oyunu tavsiye edersiniz arkadaşlar
Kanka çekim sınırı yokmuş zaten 200 atıp çevrimden sonra kalan parayi cekebiliyorsun kurallarini okuspin saklama yemiyorlar beyler
bakiye düzenlemeden çektirmiyor knk 3 katı çevrim sonrası canlıya bağlanıp bakiyeyi düzenletmen gerekiyor yoksa reddediyorlarKanka çekim sınırı yokmuş zaten 200 atıp çevrimden sonra kalan parayi cekebiliyorsun kurallarini oku