Kanka vegasslot sağlamı acaba?konusu açıldı ya kardeşim niye tekrar acıyorsun
Kanka vegasslot sağlamı acaba?konusu açıldı ya kardeşim niye tekrar acıyorsun
ben galiba bu iişi bilmiyorum ya da öyle bi şanssızım ki anlatamambakiye 12400 oldu ag
niye saklıyorsun ki zaten sınırsız çekim diyorkanka bu spin saklama olayı dedikleri
önce buy yapıcam sonra oyunlara katılıp saklıcam dimi ?
bilgiyle alakası yok ya rulete bastım x geldiben galiba bu iişi bilmiyorum ya da öyle bi şanssızım ki anlatamam
yok knk deneme bonusuyla max çekim 500 tlniye saklıyorsun ki zaten sınırsız çekim diyor
AynenÇEKIM YAPABILEN BURAYA DÖNUŞ YAPSIN
farklı oyunlar da freespin satın al ama oyunları başlatmadan çık hemen parayı ez sonra dümenden 50 yüz yatırımla aralara sıkıştırarak satın aldığın oyunları açarsınbeyler bilen biri varsa yardımcı olsun saklamayı deneyelim
çekersem 1000 tl sini dağıtırız
kanka bu wild saklama muhabbetleri falan var onlar daha iyi değil mi spinler farkedilmez mifarklı oyunlar da freespin satın al ama oyunları başlatmadan çık hemen parayı ez sonra dümenden 50 yüz yatırımla aralara sıkıştırarak satın aldığın oyunları açarsın
şu an yeni olduğu için rağbet fazladır trafik hızlıdır. belki araya kaynayabilir incelenmeden göndeririler bol şanslarbeyler bilen biri varsa yardımcı olsun saklamayı deneyelim
çekersem 1000 tl sini dağıtırız
bak onu bilmiyordum kanki ben de yeni yeni çözdüm düşününce mantıklı gelmişti bi kez denedim bi site de yemediler daha denemedimkanka bu wild saklama muhabbetleri falan var onlar daha iyi değil mi spinler farkedilmez mi
konusu var zaten niye aynı başlığı tekrar açıyorsunDeneme 100 tl
Spin satın alma normal çevirme yapıp spine girerse çık bir kaç oyunda yap o şekildekanka bu wild saklama muhabbetleri falan var onlar daha iyi değil mi spinler farkedilmez mi
ben oynayınca kendiliğinden girmediği için bu seçeneği düşünmemişim hiç. ama mantıklıymışSpin satın alma normal çevirme yapıp spine girerse çık bir kaç oyunda yap o şekilde