- 1,307
- 456
- 83
1 dk da havaleyide gönderiyorlar
200 TL ile devam edip sınırsız çekiyorsun istersen yada 1 kat çevir örnek 2 oran veya 1.3 farketmezyatırım şartı mevcutmuş arkadaşlar yani 200 tl yatırım şartı mecburi
Olum sen ne değişik bi arkadaşsin lan 😁Alan alsin bitebilir konu sahibi olduğum için dost
Ne değişik üslubuna dikkat et kardeşOlum sen ne değişik bi arkadaşsin lan 😁
sanane birader bırak niye israr ediyosun millete komik gorunuyosun farkında değilsin ya hayatında ilk defa bi siteden para çektin yada sitenin adamisinNe değişik üslubuna dikkat et kardeş
10 senedir oynuyorum kardeş sadece görmeyenler için sitede aktif olarak insanlara deneme bonuslarinda yardımcı oluyorumsanane birader bırak niye israr ediyosun millete komik gorunuyosun farkında değilsin ya hayatında ilk defa bi siteden para çektin yada sitenin adamisin
Abartiyosun yarın öbür gün bu sitede burdan birine kelek yapar o adamda gelir seni öper10 senedir oynuyorum kardeş sadece görmeyenler için sitede aktif olarak insanlara deneme bonuslarinda yardımcı oluyorum
Sağlam site kardeş araştırma yapıyor ilk ben deniyorumAbartiyosun yarın öbür gün bu sitede burdan birine kelek yapar o adamda gelir seni öper
Siteden ne kadar aldın ulan başka kimi böyle savundun site dolandırıcı ne ne yirtiniyon ne kadar aldın siteden soyleNe değişik üslubuna dikkat et kardeş
Şaka gibisiniz arkadaşSiteden ne kadar aldın ulan başka kimi böyle savundun site dolandırıcı ne ne yirtiniyon ne kadar aldın siteden soyle
Bir ne yazmışım diye şöyle bir bak bakayım 😂😂😂ben şaka miyim yaz sonra buraya site dolandırıcı netŞaka gibisiniz arkadaş