- 14,359
- 7,850
- 113
İp çakışması var, sadece yatırım yaparak sitemizi deneyebilir.Eklendi
İp çakışması var, sadece yatırım yaparak sitemizi deneyebilir.Eklendi
Bakiye eklenmemiş ?Eklendi
27alii kullanıcı adım bonus alabilirmiyimMerhabalar Ventusbet VIP departmanından Naz ben nasılsınız?
Sizi firmamıza davet etmek ve firmamızdan bahsetmek istiyorum.
Bizler 5 farklı ülkede hizmet veriyoruz BetCo alt yapısı ve Curacao lisansı ile. Her işleminiz lisansımız ve kasa gücümüzden sağlanan güvencemiz altında.
Promosyonlarımızdan ve özellikle çekim hızımızdan çok memnun kalacağınızı düşünüyorum.
Üyelik oluşturup kullanıcı adınızı iletmeniz durumunda da denemeniz adına çevrimsiz bir bakiye aktarmak istiyorum size
*Tüm işlemlerinizde size özel %25 oranda çevrimsiz yatırım ya da %30 oranda kayıp bonusu sunmak istiyorum size.*
*Tarafınıza özel olarak 50₺ bir bakiye aktarımında bulunacağım bu bakiyeniz ile 500₺ çekim yapabilirsiniz*
*Size aktaracağım bu özel bakiyenin hiçbir ÇEVRİMİ ya da YATIRIM ŞARTI bulunmamaktadır.*
m.ventusbet355.com
??İp çakışması var, sadece yatırım yaparak sitemizi deneyebilir.
Aynı aile fertleri, ayni ip den sadece bir kişi deneme bonusumuzdan yararlanabilir. Sizde yatırım yaparak özel bonuslarimizdan yararlanabilirsiniz.Daha şimdi üye oldum ne Ipsi
Esqu1revlr kullanıcı adım deneme bonusu alabilir miymMerhabalar Ventusbet VIP departmanından Naz ben nasılsınız?
Bizler 5 farklı ülkede hizmet veriyoruz BetCo alt yapısı ve Curacao lisansı ile. Her işleminiz lisansımız ve kasa gücümüzden sağlanan güvencemiz altında.
Promosyonlarımızdan ve özellikle çekim hızımızdan çok memnun kalacağınızı düşünüyorum.
Üyelik oluşturup kullanıcı adınızı iletmeniz durumunda da denemeniz adına çevrimsiz bir bakiye aktarmak istiyorum size
*Tüm işlemlerinizde size özel %25 oranda çevrimsiz yatırım ya da %30 oranda kayıp bonusu sunmak istiyorum size.*
*Tarafınıza özel olarak 50₺ bir bakiye aktarımında bulunacağım bu bakiyeniz ile 500₺ çekim yapabilirsiniz*
*Size aktaracağım bu özel bakiyenin hiçbir ÇEVRİMİ ya da YATIRIM ŞARTI bulunmamaktadır.*
m.ventusbet355.com
Millet sadece işine gelen yeri okuyor sanırımAynı aile fertleri, ayni ip den sadece bir kişi deneme bonusumuzdan yararlanabilir. Sizde yatırım yaparak özel bonuslarimizdan yararlanabilirsiniz.
Benim ailemde sadece ben oynuyorumAynı aile fertleri, ayni ip den sadece bir kişi deneme bonusumuzdan yararlanabilir. Sizde yatırım yaparak özel bonuslarimizdan yararlanabilirsiniz.
Bana mı diyorsun biladerMillet sadece işine gelen yeri okuyor sanırım
Sitemize özel yatırım yontemleriyle min 20 tl yatırarak sitemizi deneyebilirsiniz, ayrıca ilk yatırıma özel yüzde yüz spor bonusumuzdan yararlanabilirsiniz efendim.Benim ailemde sadece ben oynuyorum
Siz neden üstünüze alindinizBana mı diyorsun bilader
Eee siz napıyonuz kendi kendinize eklendi eklenmedi taş#k mı geçiyorsunuz milletleArkadaşlar sitede deneme bonusu yok neyin kafasını yaşıyorsunuz.ilk postta yazıyor hersey
sametkaMerhabalar Ventusbet VIP departmanından Naz ben nasılsınız?
m.ventusbet355.com
Emre rakip sitenin elemanı inanmayın beyler.Siz neden üstünüze alindiniz
100 kişiye eklemişsiniz bir tek bana mı Ip diyorsunuzBonusunuz hesabınıza eklenmiştir, bol şanslar dileriz.
Deneme bonusu kotamiz saat 14.45 itibariyle dolmuştur.100 kişiye eklemişsiniz bir tek bana mı Ip diyorsunuz