Öder kanka ben cektimBunlar daha bonusu onaylamaktan aciz ödeme şaibeli bence
Kanka ödedi mi🤣🤣🤣🤣🤣🤣
100liran yoksa cebinde bu hayatta niye yasiyon kafana sık kurtulTüm dostlara bol şanslar, benim bir ricam olacak,ya ben deneme bonusundan min 300tl ulaştim, çekim yapmak için 100tl yatirmam gerekiyormuş, şuan durum yok o yüzden yapamıyorum, 100 destek verecek kardeş abi varmı acaba. Cekimi yapar yapmaz emaneti hemen iade edeceğim yanlış anlamayın lütfen, ilkdefa sitede böyle bir ricada bulunuyorum,teşekkürler.
delgado sen sıkarsın kafana paran olmayınca !! akıl verme millete .... anladın mı olur olmadık yorum yapma bu şekillde ve şuna emin ol bir gün senin cebinde de 100 lira para olmayacak , o zaman işte akıl verdiğin gibi sık kafana , sende kurtul bizde. ama burda terso kalmıs ınsanlara cebinde balya varmış gibi richie richlik yapma100liran yoksa cebinde bu hayatta niye yasiyon kafana sık kurtul
Bazen insanın cebinde 1kuruş olmadığı günler olur, senin başına hiç gelmediyse bilemem, kimseyi kinamayalim lütfen, insan oğluyuz başımıza heesiş gelebilir100liran yoksa cebinde bu hayatta niye yasiyon kafana sık kurtul
Allah razı olsun, dostum. İnsan oğlunun başina ne geleceği belli olmaz, şimdi iyisen 1saniye sonra neolacagin belli olmaz, bazı insanlar bunu bilmiyor veya bilmek istemiyordelgado sen sıkarsın kafana paran olmayınca !! akıl verme millete .... anladın mı olur olmadık yorum yapma bu şekillde ve şuna emin ol bir gün senin cebinde de 100 lira para olmayacak , o zaman işte akıl verdiğin gibi sık kafana , sende kurtul bizde. ama burda terso kalmıs ınsanlara cebinde balya varmış gibi richie richlik yapma
100 yatir yatirdigini iki Kati çevirmeye çalış sonra çekim ver iptal olursa çekim canlı maile çekim yapacağın adresin ekran resmini istiyor sonra hemen yollanıyor çekimÇekim yapan arkadaşlar kaç TL yatırıp çevrim yaptınız lütfen yazarmısınız bende 850 yaptım şartını bilmiyorum
yokluk görmemişsin ben sana beddua etmek istedim insanları hor gördüğün için insan oğlu dibi yaşamadan ölmemiş hiç sende en dibi göresin inşallah o kardesimizi anlarsın100liran yoksa cebinde bu hayatta niye yasiyon kafana sık kurtul
NMulti yermi
Gelmedimi çekimMutli ödemesi işlemde gelirse yazarım burya