Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu VenüsBet 250 FreeSpin & 250 TL Deneme Bonusu

delgado52

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
292
142
43
Tüm dostlara bol şanslar, benim bir ricam olacak,ya ben deneme bonusundan min 300tl ulaştim, çekim yapmak için 100tl yatirmam gerekiyormuş, şuan durum yok o yüzden yapamıyorum, 100 destek verecek kardeş abi varmı acaba. Cekimi yapar yapmaz emaneti hemen iade edeceğim yanlış anlamayın lütfen, ilkdefa sitede böyle bir ricada bulunuyorum,teşekkürler.
100liran yoksa cebinde bu hayatta niye yasiyon kafana sık kurtul

selekta

Tanımadığınız Bir Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
201
76
28
100liran yoksa cebinde bu hayatta niye yasiyon kafana sık kurtul
delgado sen sıkarsın kafana paran olmayınca !! akıl verme millete .... anladın mı olur olmadık yorum yapma bu şekillde ve şuna emin ol bir gün senin cebinde de 100 lira para olmayacak , o zaman işte akıl verdiğin gibi sık kafana , sende kurtul bizde. ama burda terso kalmıs ınsanlara cebinde balya varmış gibi richie richlik yapma

Mayko78

Müptezel Fenerbahçeli💙💛💙💛💙
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,723
11,764
113
Canlı ölü taklidi yapıyor 1 saattir

yakamoz6

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
210
46
28
Ben uye oldum bonusu alamadim bitti mi arkadaslar canli destekte yok

Omer0655

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
164
32
28
delgado sen sıkarsın kafana paran olmayınca !! akıl verme millete .... anladın mı olur olmadık yorum yapma bu şekillde ve şuna emin ol bir gün senin cebinde de 100 lira para olmayacak , o zaman işte akıl verdiğin gibi sık kafana , sende kurtul bizde. ama burda terso kalmıs ınsanlara cebinde balya varmış gibi richie richlik yapma
Allah razı olsun, dostum. İnsan oğlunun başina ne geleceği belli olmaz, şimdi iyisen 1saniye sonra neolacagin belli olmaz, bazı insanlar bunu bilmiyor veya bilmek istemiyor

Mehmet1280

Adi bir kumarbaz
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
910
442
63
Beyler yatırdığımız tutar hesaptamı kalıyo

Semra06

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12
1
3
Çekim yapan arkadaşlar kaç TL yatırıp çevrim yaptınız lütfen yazarmısınız bende 850 yaptım şartını bilmiyorum

frenkeştayn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,045
1,415
113
Çekim yapan arkadaşlar kaç TL yatırıp çevrim yaptınız lütfen yazarmısınız bende 850 yaptım şartını bilmiyorum
100 yatir yatirdigini iki Kati çevirmeye çalış sonra çekim ver iptal olursa çekim canlı maile çekim yapacağın adresin ekran resmini istiyor sonra hemen yollanıyor çekim

swindler99

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
214
74
28
1200 yaptım bakiyeyi çevrim yapcak para yok yardımcı olabilcek arkadaş varmı yarı yarıya bölüşürü

swindler99

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
214
74
28
Mutli ödemesi işlemde gelirse yazarım burya