- 176
- 109
- 43
Ödeme yapıyorlar arkadaşlar, papara ekran görüntüsü istediler benden gönderdim ödediler
Geldi multi ödediler beyler haberiniz olsunGelmedimi çekim
devam ediyor mu knkGeldi multi ödediler beyler haberiniz olsun
Hadilan açlıktan nefesim kokuyorSen
yokluk görmemişsin ben sana beddua etmek istedim insanları hor gördüğün için insan oğlu dibi yaşamadan ölmemiş hiç sende en dibi göresin inşallah o kardesimizi anlarsın
dolandırı sitedir. kazanç sağlarsan babayı alırsınTalep verdim gelmedi hala talepte gozukmuyo anlamadim bisey
bok çekersin direkt banlıyor site dolandırıcı kardeşimYani dostlar mesela ben 100 yatırıp 800de cekebilriim demi
dolandırıcı çünkü benimde 300tl mi çöktülerpara yatırdım site artık acilamsi farklı tarayıcıdan da deniyorum açılmıyor
100tl yatırdım 300tl çekeceğim para yatırmadın diyolar paraya çöktüler varsa üye olacak daha önce üye olan kardeşlerim bu site dolandırıcıdır bilginiz olsunBunlar daha bonusu onaylamaktan aciz ödeme şaibeli bence
100tl yatırdım 300tl çekeceğim para yatırmadın diyolar paraya çöktüler varsa üye olacak daha önce üye olan kardeşlerim bu site dolandırıcıdır bilginiz olsunBonus talep formu nerede
100tl yatırdım 300tl çekeceğim para yatırmadın diyolar paraya çöktüler varsa üye olacak daha önce üye olan kardeşlerim bu site dolandırıcıdır bilginiz olsunSite bana söylüyor yatırdığın tutarı iki kat çevir çeviremessen çekim yapamassın diyor şimdi ikinci attığım 100tlyi iki kat çevirdim bakalım çekimde bekliyor gelecekmi bakalım
100tl yatırdım 300tl çekeceğim para yatırmadın diyolar paraya çöktüler varsa üye olacak daha önce üye olan kardeşlerim bu site dolandırıcıdır bilginiz olsunÇekim verdik reddedildi çeken varmi
100tl yatırdım 300tl çekeceğim para yatırmadın diyolar paraya çöktüler varsa üye olacak daha önce üye olan kardeşlerim bu site dolandırıcıdır bilginiz olsunÇekim yapan arkadaşlar kaç TL yatırıp çevrim yaptınız lütfen yazarmısınız bende 850 yaptım şartını bilmiyorum
100tl yatırdım 300tl çekeceğim para yatırmadın diyolar paraya çöktüler varsa üye olacak daha önce üye olan kardeşlerim bu site dolandırıcıdır bilginiz olsunÖdeme yapıyorlar arkadaşlar, papara ekran görüntüsü istediler benden gönderdim ödediler
100tl yatırdım 300tl çekeceğim para yatırmadın diyolar paraya çöktüler varsa üye olacak daha önce üye olan kardeşlerim bu site dolandırıcıdır bilginiz olsunDostum açıklar mısın biraz nasıl oldu bu
Biz çektik kardeş bu saatten sonra isterse soysun milleti bizene100tl yatırdım 300tl çekeceğim para yatırmadın diyolar paraya çöktüler varsa üye olacak daha önce üye olan kardeşlerim bu site dolandırıcıdır bilginiz olsun. ödeme aldım diyenlere itibar etmeyin 1 2 kişiye ödediler diye binlerce kişiyi mağdur ederler benden size tavsiyedir.
Hala devam ediyo mu la bide ben çekeyim 😂Biz çektik kardeş bu saatten sonra isterse soysun milleti bizene
BilmemHala devam ediyo mu la bide ben çekeyim 😂