Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu VenüsBet 250 FreeSpin & 250 TL Deneme Bonusu

happygod

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
176
109
43
Ödeme yapıyorlar arkadaşlar, papara ekran görüntüsü istediler benden gönderdim ödediler

yumlu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,782
2,288
113
Halen ödüyorlar deneme de devam ediyor. Tek sıkıntı FS ve FB miktarı 250'den 100'e düşürülmüş.
1708525290751.png

Fugi34

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
93
55
18
kardeşlerim bu siteye asla para yatırmayın 100tl yatırdım 300tl çekeceğim para çekme kısmını kapatıyorlar. müşteri hizmetleri yok yatırmadın falan filan diyor. ben paparayla babama gönderdim sanki aklın sıra akıl oyunu yapıyorlar. 100 300 umrumda değil varsa bu siteye daha önceden de üye olan kardeşlerim bunlar dolandırıcıdır. 1 2 gönderiyorlar diye hevese kapılmayın. kendilerini belli ediyorlar. ne kadar çok kardeşimi bu siteden kurtarırsam o kadar çok mutlu olurum. şunu bilin 1 kişiye bile ödeme yapmayan site dolandırıcıdır bu kadar net.

Fugi34

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
93
55
18
Bunlar daha bonusu onaylamaktan aciz ödeme şaibeli bence
100tl yatırdım 300tl çekeceğim para yatırmadın diyolar paraya çöktüler varsa üye olacak daha önce üye olan kardeşlerim bu site dolandırıcıdır bilginiz olsun

Fugi34

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
93
55
18
Site bana söylüyor yatırdığın tutarı iki kat çevir çeviremessen çekim yapamassın diyor şimdi ikinci attığım 100tlyi iki kat çevirdim bakalım çekimde bekliyor gelecekmi bakalım
100tl yatırdım 300tl çekeceğim para yatırmadın diyolar paraya çöktüler varsa üye olacak daha önce üye olan kardeşlerim bu site dolandırıcıdır bilginiz olsun

Fugi34

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
93
55
18
Çekim yapan arkadaşlar kaç TL yatırıp çevrim yaptınız lütfen yazarmısınız bende 850 yaptım şartını bilmiyorum

Fugi34

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
93
55
18
Ödeme yapıyorlar arkadaşlar, papara ekran görüntüsü istediler benden gönderdim ödediler

Fugi34

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
93
55
18
100tl yatırdım 300tl çekeceğim para yatırmadın diyolar paraya çöktüler varsa üye olacak daha önce üye olan kardeşlerim bu site dolandırıcıdır bilginiz olsun. ödeme aldım diyenlere itibar etmeyin 1 2 kişiye ödediler diye binlerce kişiyi mağdur ederler benden size tavsiyedir.

TheMachine

Makina
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,790
907
113
100tl yatırdım 300tl çekeceğim para yatırmadın diyolar paraya çöktüler varsa üye olacak daha önce üye olan kardeşlerim bu site dolandırıcıdır bilginiz olsun. ödeme aldım diyenlere itibar etmeyin 1 2 kişiye ödediler diye binlerce kişiyi mağdur ederler benden size tavsiyedir.
Biz çektik kardeş bu saatten sonra isterse soysun milleti bizene :)