- 4,944
- 4,435
- 113
2 lahmacun 1 paket sigarayı çıkartmayw çalışıyoz bizim dert oKaplumbağa gibiler alması biraz zor bunlardan
2 lahmacun 1 paket sigarayı çıkartmayw çalışıyoz bizim dert oKaplumbağa gibiler alması biraz zor bunlardan
Talep kısmında kardo sağ altta ünleme gir orda 250 freespin ve Freebet var istediğini seç biraz geç ekleniyo eklenmese desteğe gir bekle sıra gelir sole talep ettim eklenmedi direk ekliyodostum desteğe bağlanamıyorum bonusu alamadım sabahtan beri bir kere bağlandım onu da yüzüme kapattı destek bonus yerinden mi aldın bonusu
Tam Benim kafadan 200 cikti bizede yatırdığımiz 100den 50 gitti 250 cekecezde desteği bekliyoz cektirmiyo şimdilik2 lahmacun 1 paket sigarayı çıkartmayw çalışıyoz bizim dert o
Kaldırmişlar yok orda mecburen siradayizTalep kısmında kardo sağ altta ünleme gir orda 250 freespin ve Freebet var istediğini seç biraz geç ekleniyo eklenmese desteğe gir bekle sıra gelir sole talep ettim eklenmedi direk ekliyo
Hocam bonus talep formunda spin veya FB talebi gözükmüyor aqTalep kısmında kardo sağ altta ünleme gir orda 250 freespin ve Freebet var istediğini seç biraz geç ekleniyo eklenmese desteğe gir bekle sıra gelir sole talep ettim eklenmedi direk ekliyo
Aq yalnış oldu kusura bakma klavye hatasıHocam bonus talep formunda spin veya FB talebi gözükmüyor aq
Amk bu siteden almayan mi kaldi ayni siteyi 1000 kere paylasiyonuz amkHEY SEN !
VENUSBETTEN UYE OLAN HERKESE VENUS BONANZA OYUNUNDA GECERLI 250 FREESPIN VEYA 250 TL DENEME BONUSU UYE OL KAZANMAYA BASLA
ŞARTLARI ÇOK İYİ
O eski betco du bu pronetAmk bu siteden almayan mi kaldi ayni siteyi 1000 kere paylasiyonuz amk
Canlıda boşuna bekliyorlar promosyonlar kısmından talep ediliyor 😂 Bonus al yazıyor yukarda
Değiştirilmiş ben ilk aldığımda 1 tl idiArkadaşlar promosyonda bet değeri 1 TL ama oyuna girince 20 kuruş bilginiz olsun bariz şekilde dolandırıcılık Freespinler sadece Pragmatic Play sağlayıcısı, Venus Bonanza oyununda geçerlidir. Spin değeri 1₺'dir. Oyuna girin 20 kuruş
Anlamadık şimdi 1tlden mi çeviriyor yoksa 20 kuruştan mıArkadaşlar promosyonda bet değeri 1 TL ama oyuna girince 20 kuruş bilginiz olsun bariz şekilde dolandırıcılık Freespinler sadece Pragmatic Play sağlayıcısı, Venus Bonanza oyununda geçerlidir. Spin değeri 1₺'dir. Oyuna girin 20 kuruş
20 kuruşAnlamadık şimdi 1tlden mi çeviriyor yoksa 20 kuruştan mı