Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu VenüsBet 250 FreeSpin & 250 TL Deneme Bonusu

TheMachine

Makina
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,807
922
113
dostum desteğe bağlanamıyorum bonusu alamadım sabahtan beri bir kere bağlandım onu da yüzüme kapattı destek bonus yerinden mi aldın bonusu
Talep kısmında kardo sağ altta ünleme gir orda 250 freespin ve Freebet var istediğini seç biraz geç ekleniyo eklenmese desteğe gir bekle sıra gelir sole talep ettim eklenmedi direk ekliyo

Cerious

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,071
812
113
Talep kısmında kardo sağ altta ünleme gir orda 250 freespin ve Freebet var istediğini seç biraz geç ekleniyo eklenmese desteğe gir bekle sıra gelir sole talep ettim eklenmedi direk ekliyo
Hocam bonus talep formunda spin veya FB talebi gözükmüyor aq

Omer0655

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
164
32
28
Tüm dostlara bol şanslar, benim bir ricam olacak,ya ben deneme bonusundan min 300tl ulaştim, çekim yapmak için 100tl yatirmam gerekiyormuş, şuan durum yok o yüzden yapamıyorum, 100 destek verecek kardeş abi varmı acaba. Cekimi yapar yapmaz emaneti hemen iade edeceğim yanlış anlamayın lütfen, ilkdefa sitede böyle bir ricada bulunuyorum,teşekkürler.

swindler99

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
219
75
28
160 küşi bekledim sıra için temsilci yanıt vermyr

cemal12

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
799
477
63
12 kalmıştı sunucu bağlantı koptu

Samedinho

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
171
39
28
Arkadaşlar promosyonda bet değeri 1 TL ama oyuna girince 20 kuruş bilginiz olsun bariz şekilde dolandırıcılık Freespinler sadece Pragmatic Play sağlayıcısı, Venus Bonanza oyununda geçerlidir. Spin değeri 1₺'dir. Oyuna girin 20 kuruş

TheMachine

Makina
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,807
922
113
Arkadaşlar promosyonda bet değeri 1 TL ama oyuna girince 20 kuruş bilginiz olsun bariz şekilde dolandırıcılık Freespinler sadece Pragmatic Play sağlayıcısı, Venus Bonanza oyununda geçerlidir. Spin değeri 1₺'dir. Oyuna girin 20 kuruş
Değiştirilmiş ben ilk aldığımda 1 tl idi

Absinth

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
813
441
63
Anlamadık şimdi 1tlden mi çeviriyor yoksa 20 kuruştan mı

swindler99

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
219
75
28
20 kuruşluk eklediker canlıya 20 kuruş nedir allah aşkına diye sitem ettim 1 tl lik eklendi diye yalan söylediler