- 9,568
- 7,226
- 113
vallahi yağız sabuncuoğlu yazdı. ertan süzgün yazdı. şimdi fabrizio da girince iş ciddi anladığım kadarıyla.Ben haberi duyduğumda has.. lan demiştim. Geliyor mu gerçekten?
Hayvan gibi la bu adam gelirse üüf 🥴vallahi yağız sabuncuoğlu yazdı. ertan süzgün yazdı. şimdi fabrizio da girince iş ciddi anladığım kadarıyla.
x.com
x.com
Gurcalamaaa 😅Muhtemelen napolide kalmak istemiyor ve napoli uygun teklifte gelmeyince satamadi avrupada transfer kapaninca firsat olustu tek ihtimal bu yoksa imkansiz
Bende az önce gördüm di marzio girmiş sonra bbc sports girdi en son fabrizio girince dedim noluyorSon 1 saattir hade lan öyle şey olur mu diyordum şimdi Fabrizio Romano da girdi haberi. 1 sene kiralık GS'ye geliyormuş. Sadece şaşkınım inanılmaz harbiden.
Ekli dosyayı görüntüle 609955
Gelsin izleyelim sıkintı yokGurcalamaaa 😅
Hele bii gelsnMuhtemelen napolide kalmak istemiyor ve napoli uygun teklifte gelmeyince satamadi avrupada transfer kapaninca firsat olustu tek ihtimal bu yoksa imkansiz
Aynen zor iş baya bakalimHele bii gelsn
max bjkBatsh daha iyi çöp bu
Hemen bi parça bestelememiz lazım 😂Gelsin izleyelim sıkintı yok
Bir Galatasaraylı olarak seni tebrik ediyorumGelirse rakip savunmalar yandı. Fenerbahçeliyim gelmesini çok isterim. Ligin değeri yükselsin iyi futbolcu izleyelim