- 9,193
- 4,001
- 113
Yıllık ücretini Galatasaray ödeyecekmiş bence çok büyük transfer olur da daha köhnün parayı kulübe ödeyemeyen takım nasıl o yıllık ücreti verecek
Ama 5 Yiyon o nasıl olucak Dost onuda bı acıklalig zaten 2 takım dostum geçen sezon 3.sıradaki takım 2.sıradaki takımdan 32 puan fark yedi
Avrupa'da transfer kapandı da sadece Türkiyede mi açık? Ki böyle yüksek profilli oyuncular gerekirse takımda antrenman yaparım der zorla kadroya sokturur kendini.ne alaka bilader fabrizio girdi diye gelecek hali yok diyo he o girdi diye geliomuş şuan herkes girdi bu haberi skysportsdan di marzio'ya fenerli yağız bile yazdı. 1 sene kiralık fırsat transferi işte. adam zaten napoli'de kadro dışı kalmıştı. avrupada transfer de kapandı.
Zaha ve köhnden maaş açıldı dicemde bi kısmını GS ödüyo galibaMaası en az 11m denıyo takımı batırmaya calısıyo yonetım akıl tutulması
Kerem gıtmez reıs sanmıyom dogru oldugunukerem aktürkoğlu benfica'ya satılmış 12m euroya oradan geleni bunun maaşa gömmüşler
3-5-2 e dönüyoz la bakalım birkaç isim daha yazıyorlar ne olacakSağ bekte lazım o bebeyi hiç beğenmedim kim beğenip transfer etti anlamadım.
Son günler galiba bu hafta sonAvrupa'da transfer kapandı da sadece Türkiyede mi açık? Ki böyle yüksek profilli oyuncular gerekirse takımda antrenman yaparım der zorla kadroya sokturur kendini.
Forumda bir arkadaş vardı öve öve bitiremiyordu. Baya anlatmaya çalıştım o zaman bu çocuktan olmaz diye ama dur bulup gelicem 🤣🤣Sağ bekte lazım o bebeyi hiç beğenmedim kim beğenip transfer etti anlamadım.
Hazır başlamışken iki de stoper alalım 😄3-5-2 e dönüyoz la bakalım birkaç isim daha yazıyorlar ne olacak
hocam sen ne anlatıyon allasen prime en iyi 5 forvetten birisi şansa bala geliyor işte hala tü kakaAvrupa'da transfer kapandı da sadece Türkiyede mi açık? Ki böyle yüksek profilli oyuncular gerekirse takımda antrenman yaparım der zorla kadroya sokturur kendini.
Zahanın maasının yarısı bızden ama farketmez yonetım sacmalıyo suan batırmaya calısıyolar acık sekılde bu maas dengesızlıgınde takım ıcı tartısmada cok olurZaha ve köhnden maaş açıldı dicemde bi kısmını GS ödüyo galiba
bu adam gelırse İcardı yı gozden cıkarmıslar bellıZahanın maasının yarısı bızden ama farketmez yonetım sacmalıyo suan batırmaya calısıyolar acık sekılde bu maas dengesızlıgınde takım ıcı tartısmada cok olur
Yok demek istediğim sadece Türkiye'de değil bir çok ligde hala açıkSon günler galiba bu hafta son
Sara varya onu da beğenmedim. Mertens gebermeden zaten 10 numara da alamayacaz o belli oldu 😅Forumda bir arkadaş vardı öve öve bitiremiyordu. Baya anlatmaya çalıştım o zaman bu çocuktan olmaz diye ama dur bulup gelicem 🤣🤣
Ya milli piyango hayali gibi bu 🤣 sadece hayal kaptırmayın bence 🤣🤣hocam sen ne anlatıyon allasen prime en iyi 5 forvetten birisi şansa bala geliyor işte hala tü kaka
Anlaşma tamam 9-10 milyon maş biz ödeyecekmişiz napoli kabul etmiş italyaya uçmuşlar bileBakalim hele
Birçok lig derken Avrupa'da transfer dönemi kapandı sadece satabilirler o yüzden ya osimhen Galatasaraya gelecek ya 6 ay yatacak Napoli deYok demek istediğim sadece Türkiye'de değil bir çok ligde hala açık
Bence yedirmezler gündem yaratıyolar şuan gelirse bence fazla iş yapmaz gsnin eksiği forvet değilYok demek istediğim sadece Türkiye'de değil bir çok ligde hala açık
Sara iyi topçu bence 10 üzerinden 7-8 verir her maç sana ortasahada. Ama 10 bekleyemezsin henüz.Sara varya onu da beğenmedim. Mertens gebermeden zaten 10 numara da alamayacaz o belli oldu 😅