Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Victor Osimhen - Galatasaray..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ferdikadıoğlu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
9,193
4,001
113
Yıllık ücretini Galatasaray ödeyecekmiş bence çok büyük transfer olur da daha köhnün parayı kulübe ödeyemeyen takım nasıl o yıllık ücreti verecek

drogba6

G A L A T A S A R A Y
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
20,937
10,748
113
ne alaka bilader fabrizio girdi diye gelecek hali yok diyo he o girdi diye geliomuş :D şuan herkes girdi bu haberi skysportsdan di marzio'ya fenerli yağız bile yazdı. 1 sene kiralık fırsat transferi işte. adam zaten napoli'de kadro dışı kalmıştı. avrupada transfer de kapandı.
Avrupa'da transfer kapandı da sadece Türkiyede mi açık? Ki böyle yüksek profilli oyuncular gerekirse takımda antrenman yaparım der zorla kadroya sokturur kendini.

drogba6

G A L A T A S A R A Y
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
20,937
10,748
113
Sağ bekte lazım o bebeyi hiç beğenmedim kim beğenip transfer etti anlamadım.
Forumda bir arkadaş vardı öve öve bitiremiyordu. Baya anlatmaya çalıştım o zaman bu çocuktan olmaz diye ama dur bulup gelicem 🤣🤣

MaximLestienne

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,568
7,226
113
Avrupa'da transfer kapandı da sadece Türkiyede mi açık? Ki böyle yüksek profilli oyuncular gerekirse takımda antrenman yaparım der zorla kadroya sokturur kendini.
hocam sen ne anlatıyon allasen prime en iyi 5 forvetten birisi şansa bala geliyor işte hala tü kaka :D

Pikaçuu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
75,216
27,101
113
Zaha ve köhnden maaş açıldı dicemde bi kısmını GS ödüyo galiba
Zahanın maasının yarısı bızden ama farketmez yonetım sacmalıyo suan batırmaya calısıyolar acık sekılde bu maas dengesızlıgınde takım ıcı tartısmada cok olur

Novasky

Sana Olan BanaDa Olur Arada
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
41,609
45,029
113
Zahanın maasının yarısı bızden ama farketmez yonetım sacmalıyo suan batırmaya calısıyolar acık sekılde bu maas dengesızlıgınde takım ıcı tartısmada cok olur
bu adam gelırse İcardı yı gozden cıkarmıslar bellı

Rogue

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,402
10,973
113
Forumda bir arkadaş vardı öve öve bitiremiyordu. Baya anlatmaya çalıştım o zaman bu çocuktan olmaz diye ama dur bulup gelicem 🤣🤣
Sara varya onu da beğenmedim. Mertens gebermeden zaten 10 numara da alamayacaz o belli oldu 😅

drogba6

G A L A T A S A R A Y
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
20,937
10,748
113
Sara varya onu da beğenmedim. Mertens gebermeden zaten 10 numara da alamayacaz o belli oldu 😅
Sara iyi topçu bence 10 üzerinden 7-8 verir her maç sana ortasahada. Ama 10 bekleyemezsin henüz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...